Impreuna sunt un dezastru. Zodiile care NU trebuie sa se casatoreasca niciodata intre ele!

Iti doresti o familie numeroasa, cu multi copii si o viata lunga impreuna pana la adanci batraneti? Depinde cu cine te mariti. Dincolo de zestrea genetica si de educatia unui barbat e importanta si zodia in care s-a nascut. Iata care sunt barbatii pe care sa ii eviti, in functie de zodia lor:

Berbec

In cazul tau, o femeie puternica si careia nu ii place sa fie dominata, trebuie sa eviti barbatii autoritari, care inceara sa isi impuna ideile si regulile cu orice pret. Mai exact un nativ din Balanta. Nici cu Racul nu faci casa buna, cel putin nu de lunga durata.

CITESTE SI: Ce spune despre barbati zodia in care s-au nascut

Taur

Cauti linistea si stabilitatea intr-un camin si pentru asta ai nevoie de un barbat puternic, nicidecum de unul care sa se pisiceasca si sa dramatizeze orice gest. In acest sens, e neaparat de evitat barbatul din zodia Pesti, care te poate scoate din minti cu atitudinile lui.

Gemeni

Spirit liber si usor adaptabil, nu suporti oamenii inclestati, seriosi si care pun cariera mai presus de distractie si relaxare. De aceea, nu e recomandat sa te casatoresti cu un Capricorn, pentru ca te va duce la disperare lipsa lui de flexibilitate.

Rac

Iubesti stabilitatea unui camin si esti deschis sa oferi orice pentru o viata dulce si linistita la casa ta. Nu vei putea avea parte de asa ceva in compania vesnica a unui Sagetator, care nu doar ca nu crede in casatorie, dar e mereu gata sa o ia din loc, ceea ce pentru tine e un calvar.

Leu

Nu suporti oamenii cu capul in nori, nehotarati, care eventual te lasa vorbind si isi gasesc altceva de lucru fara sa isi dea seama ca tu initiasesi o discutie importanta. Asa cum e cazul Varsatorului, de exemplu. Ar fi o casatorie cu sanse mici de reusita.

Fecioara

Vrei stabilitate, vreu un partener grijuliu, atent, constiincios, care sa nu te contrazica la fiecare pas. E recomandat sa eviti mariajul cu un Sagetator pentru ca, daca la inceput te va cuceri cu sarmul lui, nu vei reusi sa tii pasul cu viata lui aventuroasa si dezordonata.

Balanta

Pentru tine, familia este cea mai importanta, copiii si fericirea in cuplu. Dar si linistea si echilibrul pe care in niciun caz nu ti le-ar putea oferi o Fecioara, mereu pusa pe harta, pe critici, mereu nemultumita de ceea ce faci. Asadar, sunt sanse slabe de reusita.

Scorpion

Vrei sa fii centrul atentiei, sa fii apreciat pentru ceea ce esti si pentru felul in care arati, ai nevoie de mult mister in relatia ta, care sa te ajute sa tii aprinsa pasiunea. Nu vei reusi alaturi de un nativ Berbec, extrem de expansiv si care simte nevoia sa-si demonstreze mereu capacitatile de lider.

Sagetator

Rebela, cuceritoare, mereu in miscare si cu o viata libera precum cea a pasarilor cerului, nu ai sa suporti incorsetarea pe care ti-o ofera relatia cu un barbat din Fecioara. Pentru ca el iti va limita libertatea si te va distruge psihic cu felul sau cicalitor de a fi.

Capricorn

Te concentrezi pe detalii, pui accentul pe valori si ai mereu un proiect pe care esti gata sa il duci la bun sfarsit. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul Berbecului, care va incerca sa iti puna frana, pentru ca el vrea sa cheltuie, sa se distreze, iar tie nu iti place risipa.

Varsator

Iti doresti o viata relaxata alaturi de partener, sa poti face ceea ce iti doresti, sa faceti schimb de idei. De aceea, nu ai nevoie de un barbat incapatanat, care nu simte nevoia sa evolueze odata cu tine, impulsiv si dominator, care genereaza tensiuni. In acest sens, evita cu orice pret Scorpionul.

CITESTE SI: Ce observa prima data un barbat la o femeie, in functie de zodie

Pesti

Sensibilitatea ta trebuie ocrotita, asa ca e bine sa cauti pe cineva foarte apropiat tie din acest punct de vedere. Evita nativul din Fecioara, care va incerca sa iti impuna mult prea multe reguli incompatibile cu stilul tau de viata. Nu e nici pe atat de romantic pe cat ti-ai dori tu.

Sursa: ele