Impuscaturi asupra unui troleibuz din Capitala. Un barbat a fost ranit

Un barbat necunoscut a deschis focul, miercuri dupa-amiaza, asupra unui troleibuz in zona Pietei Resita din Capitala, unul dintre pasageri fiind ranit, informeaza postul Realitatea Tv. Conform sursei citate agresorul necunoscut a tras doua focuri cu un pistol cu bile pe care il avea asupra sa.

Incidentul s-a petrecut pe linia troleibuzului cu numarul 77 in dreptul strazii Izvorul Rece din zona Pietei Resita. Echipajul SMURD deplasat la fata locului nu a mai gasit victima care se pare ca s-a deplasat singur catre o unitate medicala. La fata locului s-au deplasat si cateva echipaje ale Politiei Capitalei.

Citeste si: Impuscaturi Dristor: Surse din Politie sustin ca cei patru raniti s-au luat la cearta din cauza unui loc de parcare 

Ultimele informatii arata ca barbatul asupra caruia s-a tras a fost ranit usor la brat, potrivit celorlalti pasageri prezenti in troleibuz la momentul producerii acestui incident.

Momentan, nu se cunoaste niciun detaliu despre atacator, iar polistii fac cercetari la fata locului, audiaza martori si incearca sa vada daca in zona sunt camere de supraveghere. Se pare ca persoana care a tras se afla intr-un bloc din apropiere. Troleibuzul a fost tras pe dreapta, langa statie, avand un geam spart in doua locuri. Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei 16:00.

Sursa foto: realitatea