Tatal si surorile atacatorului din Militari, cercetati pentru ultraj

Tatal si surorile atacatorului care a impuscat trei persoane, sambata, intr-un supermarket din Militari, sunt cercetati pentru ultraj. 

Atacatorul este urmarit penal in lipsa, iar surse citate de televiziunile de stiri sustin ca familia lui Mario Chirita, principalul suspect, ar avea legatura cu Clanul Camatarilor, toti fiind protejati de Sectia 20 de Politie.

Scandalul a inceput, sambata, intr-un supermarket din cartierul Militari din Bucuresti, dupa ce doua femei s-au bagat in fata la coada. Cearta a continuat pana la iesire din magazin, moment in care unul dintre barbati a scos un pistol cu bile si a tras. Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca cele trei victime se cunosteau intre ele si il cunosteau si pe agresor, toti patru locuind in acelasi bloc.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si o alta a Serviciului de Ambulanta, victimele fiind in stare stabila si constiente, inainte de a fi transportate la spital.

Victimele sunt doi barbati si o tanara, care si-a pierdut ochiul. Femeia de 23 de ani si unul din barbati, de 38 de ani, ranit la gat, au fost transportati la SUUB, in timp ce celalalt barbat, cu o plaga impuscata in abdomen, a fost transportat la Spitalul Elias.

Tanara impuscata si-a pierdut ochiul in care s-a tras si ar fi putut sa moara, a declarat Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala.

 Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind in prezent cautat.