Impuscaturi in Militari: Femeia agresata si-a pierdut ochiul, dar medicii au reusit sa-i salveze viata

Tanara care a fost impuscata, sambata seara, in apropierea unui supermarket din cartierul Militari, si-a pierdut ochiul in care s-a tras si ar fi putut sa moara, a declarat Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitala, infomrmeaza postul Realitatea TV.

Monica Pop a precizat, intr-o interventie telefonica la televiziunea amintita, ca are informatii de la sefa Sectiei de Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), unde a fost dusa femeia impuscata cu un pistol cu bile, sambata seara in Capitala. Tanara, in varsta de 23 de ani, prezenta o plaga impuscata la nivelul ochiului si a ajuns la spital in stare grava.

Monica Pop a spus ca globul ocular nu mai este la locul lui si nu mai poate fi functional. In plus, pacienta prezinta fracturi ale craniului in zona respectiva. “Putea sa moara, categoric”, a mai spus Pop, precizand ca exista posibilitatea ca proiectilul sa intre in creier si s-o omoare pe loc pe victima.

“Starea ei generala nu e proasta, dar va inchipuiti cum e din punct de vedere emotional stiind ca si-a pierdut ochiul in acest fel”, a mai spus Monica Pop.

Doi barbati si o femeie au fost impuscati cu un pistol cu bile, sambata seara, in apropiere de hipermarketul Cora din cartierul bucurestean Militari.

Sursa foto: romanian-insider.ro