Impuscaturi in Militari: Marian Toma, suspectul principal, a fost dat in urmarire generala

Procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti au preluat dosarul atacului armat din cartierul Militari de sambata, dupa ce s-a constatat ca sora barbatului care a impuscat trei persoane este avocat. Marian Toma, principalul suspect a fost dat in urmarire generala, informeaza postul Romania Tv, citat de Ziare.com.

Surorile si tatal suspectului au fost duse sub escorta, duminica, in jurul orei 8:00, de la politie, la parchetul Curtii de Apel Bucuresti, pentru ca in urma investigatiilor s-a constat ca sora atacatorului este avocat in Baroul Bucuresti, informeaza postul Realitatea Tv.

Incidentul a avut loc sambata intr-un supermarket din Bucuresti, dupa ce un barbat de 59 de ani, profesor universitar, le-a atras atentia sotiei si fiicei unui interlop din zona sa stea la rand.

In acel moment, una dintre ele a inceput sa se certe cu nora profesorului, o tanara de 23 de ani. Fiica interlopului si-a chemat fratele in ajutor, iar acesta a venit cu un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga. Profesorul universitar a fost impuscat in abdomen si gat, nora acestuia in ochi, iar un alt barbat, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, in abdomen.

Tanara, in varsta de 23 de ani, a ajuns in stare grava la Spitalul Universitar. Medicii au reusit sa-i salveze viata, dar nu au mai putut face nimic pentru ochiul ranit. Socrul fetei a fost si el operat si se afla in stare stabila, in aceeasi situatie aflandu-se si barbatul care a intervenit ca sa aplaneze conflictul.

Sursa foto: realitatea.net