Conflict armat, vis-a-vis de hipermarket-ul Cora din cartierul bucurestean Militari UPDATE

UPDATE: 19.03: Atacatorul a fugit de la locul faptei insa politistii ii cunosc identitatea si sunt pe urmele sale.Una dintre victime, barbatul de 65 de ani, a ajuns la spitalul Elias din Capitala, in timp ce fata de 25 de ani si barbatul de 35 de ani au fost transportati la spitalul Universitar. 

UPDATE: 18:55: Potrivit ultimelor informatii, agresorul este chiar fiul interlopului Toma, un personaj cunoscut in catierul Militari. Printre persoanele care au avut nevoie de ingrijiri medicale s-a aflat si mama fetei impuscate in ochi, la aflarea teribilei vesti ea avand nevoie de ajutorul doctorilor de la ambulanta.

UPDATE: 18:45: Unul dintre cei implicati in aceste impuscaturi face parte din clanul Toma, una dintre gruparile interlope care activeaza in zona cartierului Militari. In cadrul neintelegerilor au fost implicate mai multe persoane, printre care si doua femei. Scandalul a inceput de la un conflict intre doua femei, unul dintre barbatii care au intervenit folosind un pistol cu bile de cauciuc.

UPDATE: 18:34: Conflictul armat din cartierul Militari a pornit dupa ce un trecator a incercat sa aplaneze un conflict intre o femeie si un barbat, acesta din urma amenintand-o cu arma pe femeie. Trecatorul a fost impuscat in abdomen si la nivelul membrelor inferioare.

Un conflict armat se petrece in aceste momente in cartierul Militari din Bucuresti, informeaza postul Realitatea Tv. Potrivit sursei amintite s-au primit numeroase telefoane la 112 care au anuntat autoritatile despre acest schimb de focuri in desfasurare.

Potrivit martorilor, dar si surselor din cadrul politiei, un schimb de focuri are loc in cartierul Militari din Capitala, vis-a-vis de hipermarket-ul Cora, aflat in zona Lujerului. Mai multe echipaje de politie, dar si trei ambulante au fost trimise la fata locului.

Trei persoane au fost impuscate in timpul conflictului, doi barbati si o femeie primind ingrijiri din partea medicilor de la ambulanta. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele care au dus la acest conflict armat.

Conform ultimelor informatii, unul dintre cei doi barbati a fost impuscat in cap in timpul conflictului stradal din zona Lujerului din Capitala. Totul; se pare ca a pornit de la un schimb violent de replici. 

Victimele, au varste cuprinse intre 25 si 63 de ani. Barbatii, unul de 63 si unul de 35 de ani au suferit rani grave, femeia, in varsta de 25 de ani, fiind impuscata in zona ochilor. 

Sursa foto: realitatea.net