In asteptarea lui GNOHERE, STEAUA a transferat un ATACANT ROMAN de VIITOR

STEAUA BUCURESTI a mai transferat un jucator, in acest inceput de saptamana, fiind adus golgheterul, in varsta de 18 ani, al unei formatii de legenda a Romaniei, care evolueaza in prezent in Liga a doua. Este vorba despre atacantul echipei UTA, DENNIS MAN, care a ajuns la un acord cu vicecampioana Romaniei, suma de transfer fiind considerata una record pentru gruparea aradeana – 350.000 de euro, informeaza Gazeta Sporturilor.

“Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu STEAUA BUCURESTI pentru transferul lui DENNIS MAN. Mutarea fotbalistului aradean in curtea ros-albastrilor este efectuata pentru o suma-record in fotbalul aradean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. DENNIS MAN a petrecut 9 ani la Atletico si 2 ani la UTA, suma urmand sa se imparta egal intre cele doua cluburi, conform protocolului incheiat pentru toti jucatorii aflati in aceasta situatie. Ii multumim lui DENNIS MAN pentru tot ce a facut pentru noi si ii uram mult succes in continuare!”, se arata pe site-ul gruparii UTA Arad.

DENNIS MAN, nascut in 1998, are 5 goluri in 3 meciuri in acest sezon, reusind un hattrick in victoria cu 3-0 in fata Daciei Unirea Braila. De asemenea, sezonul trecut a avut 7 goluri si 4 pase decisive in 25 de partide pentru UTA. DENNIS MAN poate evolua atat ca atacant, cat si ca mijlocas ofensiv.

DENNIS MAN este al 13-lea transfer facut de STEAUA BUCURESTI, in ultima zi de mercato in Liga 1. Stancioiu, Moke, Mitrea, Dan Popescu, Jakolis, Achim, Boldrin, Ovidiu Popescu, Aganovici, De Amorim, Florin Tanase si Golubovici sunt ceilalti 12 jucatori adusi in pauza competitionala.

DENNIS MAN a mai fost dorit si in primavara, dar atunci a spus ca nu vrea sa fie rezerva la STEAUA BUCURESTI: “Ma bucur ca sunt dorit de un club asa mare precum Steaua, dar nu vreau sa ma duc acolo sa fiu doar o rezerva”.

Sursa foto: prosport