În așteptarea lui Rădoi, Rotaru a pus interimar un ”om de casă” la CSU Craiova

Selecționerul este așteptat să preia ”Știința” la finalul lunii

Cristiano Bergodi și-a reziliat oficial contractul cu CSU Craiova luni după ce sâmbătă, imediat după eșecul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, antrenorul italian a sugerat că nu mai este dorit la echipa din Bănie.

Marți, CSU Craiova a anunțat că antrenor interimar a fost numit Corneliu Papură, ”omul de casă” al finanțatorului Mihai Rotaru. Dar asta numai pentru câteva săptămâni deoarece jurnaliștii Gazetei Sporturilor au dezvăluit, tot astăzi, în exclusivitate, că la finalul lunii selecționerul Mirel Rădoi va prelua pe Nistor și compania.

Conform unor surse din interiorul clubului oltean citate de Gazeta Sporturilor, Rădoi și Rotaru au bătut deja palma, anunțul oficial al acestei mutări urmând să fie făcut după partidele pe care naționala României le mai are de jucat în acest an calendaristic.

Mirel Rădoi este oltean chiar dacă nu a jucat niciodată pentru Știința, este adeptul fotbalului ofensiv ceea ce se dorește dintotdeauna la ”juveți” și, nu în ultimul rând, a contat foarte mult faptul că Sorin Cârțu, omul care l-a descoperit pe Rădoi și l-a promovat la Extensiv, se află acum la CSU Craiova în funcția de președinte.

Sursa foto: sport