În ce a investit Constantin Budescu aproape jumătate de milion de euro

Constantin Budescu este un familist convins. Fotbalistul îşi iubeşte enorm soţia, care, până în prezent, i-a dăruit doi copii. Şi, logic, internaţionalul român caută să le asigure confortul necesar.

Astfel, Budescu a plătit 450.000 € pentru o super-vilă cu finisaje de top si design modern, informează cancan.ro. Mijlocaşul FCSB-ului a plătit, în urmă cu doar câteva luni, o avere pe o vilă de cinci stele, situată în Ploieşti, cartierul Albert. Constantin Budescu a scos din buzunar nu mai puţin de 450.000 de euro pentru luxoasa casă.

Gresia şi faianţa sunt din gama “Versace”, iar mobilierul şi aparatura sunt de ultimă generaţie. Casa este decorată cu bun gust şi este, fără exagerare, superbă. Constantin Budescu a investit banii într-o vilă spectaculoasă şi spaţioasă, în principal datorită faptului că îşi doreşte o familie numeroasă.

În vila din Cartierul Albert locuiesc şi socrii fotbalistului. Aceştia au grijă de copii, în momentul în care niciunul dintre părinţi nu este acasă. Loc este suficient, din moment ce suprafaţa totală a terenului este de 2.000 metri pătraţi.

Sursa text: cancan.ro