In ce loc iti poti gasi sufletul-pereche, in functie de zodie!

Foarte multa lume spune ca relatiile amoroase si longevitatea lor depinde foarte mult de zodii, astrologii afirmand ca elementul definitoriul al zodiei arata cu cine poti forma un cuplu.

 Zodiile de foc: Berbec, Leu si Sagetator

 Persoanele nascute sub aceste semne zodiacale sunt entuziaste si energice, avand nevoie de factori care sa-i calmeze. Din aceasta cauza, Berbecii, Leii si Sagetatorii isi pot gasi jumatatea in salile de fitness sau la evenimentele sportive.

CITESTE SI: Top 5 zodii care se indragostesc repede si iremediabil

 Zodiile de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

 Acesti nativi au inclinatii intelectuale si analitice puternice si ar trebui sa-si caute partenerii in cadrul unor dezbateri. Gemenii, Balantele si Varsatorii isi pot gasi sufletul pereche intr-o librarie sau biblioteca.

 Zodiile de apa: Rac, Scorpion si Pesti

 Firi creative, intuitive si spirituale, aceste zodii isi vor alege un partener care adora arta, indiferent de forma ei. Ei isi pot gasi jumatatea la cursurile de dans, in muzee, la teatru, la film sau la concert. Mai mult decat atat, Racii, Scorpionii si Pestii isi pot alege si un partener care face parte dintr-o organizatie care militeaza pentru binele unui grup social sau care lupta impotriva unor nedreptati.

CITESTE SI:  Top 5 zodii dependente de sex

 Zodiile de pamant: Taur, Fecioara si Capricorn

 Taurii, Fecioarele si Capricornii sunt senzuali, stabili si practici si adora gastronomia, gradinaritul si orice alte hobby-uri care au legatura cu treburile casnice. Ei iubesc si natura, astfel ca isi pot gasi perechea in timp ce fac drumetii sau participa la diferite targuri gastronomice.

Surs:studentie