In CGMB DECIZIILE se cantaresc cu masuri diferite in situatii IDENTICE

Revenim asupra subiectului legat de consilierul general COSMIN GABRIEL PIRVU in speranta ca stimatii sai colegii care il apara, chiar si cu pretul amenzii, vor catadicsi sa voteze, la scurt timp dupa aceasta mini vacanta de 1 decembrie, masura care se impune dupa hotararea  inspectorilor ANI  exprimata ferm in raportul de evaluare nr. 31440/G/II/12.07.2013  si prin care s-a constatat faptul ca domnul COSMIN GABRIEL PIRVU s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 05.05.2010 – 02.05.2011.

Raportul de evaluare al inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate (ANI) a ramas definitiv prin necontestare si obliga autoritatea locala sa ia masurile ce se impuneau in termenul legal de maxim 6 luni. Amintim ca GABRIEL PIRVU a fost incompatibil in perioada 5 mai 2010 – 2 mai 2011, intrucat a exercitat, simultan, functia de consilier general in cadrul CGMB si calitatea de administrator – membru in Consiliul de Administratie al Societatii Nationale a Sarii SA Bucuresti. 

CITESTE SI: JOCURI de PUTERE in CGMB: COSMIN GABRIEL PIRVU este protejat fatis de consilierii PSD-PC-PPDD-PMP 

In plus, daca in cazul consilierului GABRIEL TANASE, aflat intr-o situatie similara, s-a putut dispune si vota incetarea mandatului, nu intelegem de ce COSMIN GABRIEL PIRVU se mai afla inca in functie.

Probabil ca stimatii consilierii de la PSD-PC-PPDD-PMP trag speranta ca pot ocoli subiectul pana la data de 19 februarie 2015, zi in care este programata judecata contestatiei la raportul de evaluare a inspectorilor ANI facuta de avocatii lui COSMIN GABRIEL PIRVU. Noi spunem insa ca in februarie se vor implini aproape 8 luni de la hotararea definitiva prin necontestare, iar acest lucru nu reprezinta altceva decat o noua bataie de joc la adresa cetatenilor care au votat.

CITESTE SI: CORNEL PIEPTEA protesteaza fata de tergiversarea revocarii din functie a viceprimarului Cosmin Gabriel Pirvu 

Sursa foto: realitatea.net