In China s-a descoperit o piramida de origine extraterestra

Pamantul ascunde numeroase mistere care pun serioase semne de intrebare asupra istoriei pe care am fost indrumati sa o invatam inca de pe bancile scolii.

In urma cu un deceniu, a fost descoperita in apropierea Muntelui Baigong (China), o piramida la baza careia s-au gasit adevarate retele de alimentare si scurgere.

Tevile care stau la baza retelelor uimesc nu numai prin complexiatatea lor, dimensiunile variind de la marimea unei scobitori pana la diametre de cativa toli ci, in primul rand, datorita vechimii lor.

Cercetarile specialistilor au demostrat fatul ca respectivele conducte au fost construite in urma cu 150.000 de ani, lucru care vine in contradictie cu datele oferite de istorici.

Se considera ca primii oameni care trait in zona au fost triburile nomade care au strabatut actualul teritoriu al Chinei in urma cu 30.000 de ani.

Se presupune ca inainte nu a fost locuita de nimeni pentru ca in conformitate cu teoriile actuale, omul, dezvoltat din punct de vedere tehnologic, nu ar fi avut cum sa existe in vremea in care conductele au fost construite.

CITESTE SI: AMENINTARE PENTRU SANATATEA OMENIRII! Ce sunt DARELE MORTII

Piramida in cauza a fost descoperita in 2002, de catre un grup de arheologi chinezi. Mostre din tevile in cauza au fost prelevate si trimise catre un laborator specializat. Folosindu-se tehnica termoluminiscenta s-a determinat ca obiectele misterioase au o vechime de 150.000 de ani. Aceasta tehnica determina momentul exact cand un obiect a fost expus pentru ultima data la lumina Soarelui sau chiar incalzit, motiv pentru care nu poate exista nicio marja de eroare.

Pentru ca istoria sa nu fie darmata din temelii, unii specialisti au incercat sa explice ca conductele in cauza s-au creat in mod natural. Aceasta ipoteza este de-a dreptul hilara in conditiile in care o piramida nu se construieste singura si cu atat mai putin numeroase tevi de scurgere imbinate perfect intre ele.

Specialistul chinez Yang Ji a declarat presei ca este ferm convins ca atat piramida, cat si conductele sunt opera unor fiinte inteligente, venite de pe o alta planeta, care din anumite motive au venit pe Terra. Aceasta teorie pare sa prinda contur pentru ca alimentarea cu apa a piramidei s-a facut dintr-un lac cu apa dulce din apropiere, iar scurgerea se realiza intr-unul cu apa sarata.

Mai mult de atat, rezultatele laboratorului au fost si mai socante pentru ca 8% din materialul din care au fost realizate nu a putut fi identificat. in acest sens, specialistii sunt de parere ca materialul provine de pe o alta planeta pentru ca pe Terra nu exista.

CITESTE SI: DOVEZI despre LUMEA SECRETA din interiorul PAMANTULUI

Zheng Jiandong, un alt specialist care a analizat conductele misterioase, a descoperit ca ele sunt extrem de radioactive. Acest fapt poate fi considerat un aspect hotarator cu privire la originea acestor tevi.

Chiar daca aceasta teorie exista doar la nivel speculativ, nu exista prea multi specialisti care o sustin din cauza ca istoria antica a planetei ar trebui schimbata din temelii si atunci prapastia care ne separa de adevar s-au surpa pentru totdeauna.