IN-CRE-DI-BIL! KOVESI si COLDEA au avut o RELATIE AMOROASA in stilul SERVICIILOR SECRETE

O informatie EXPLOZIVA a fost facuta publica de realizatorul RADU MORARU intr-una dintre emisiunile de la NASUL TV. Potrivit lui MORARU, LAURA CODRUTA KOVESI si FLORIAN COLDEA s-ar fi iubit cu patima pana in momentul in care s-a pus problema ca eminenta cenusie a SRI ar fi trebuit sa divorteze, punct in care lantul de iubire s-a rupt definitiv!

RADU MORARU a explicat, atat in emisiunea respectiva cat si pe site-ul televiziunii Nasul TV ca are informatii conform carora intre prim-adjunctul SRI, FLORIAN COLDEA, si procurorul-sef al DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, ar fi avut o RELATIE AMOROASA.

Aceasta RELATIE AMOROASA s-ar fi consumat in timp ce LAURA CODRUTA KOVESI era Procuror General al Romaniei, sustine RADU MORARU.

CITESTE SI: LAURA CODRUTA KOVESI despre relatia cu generalul FLORIAN COLDEA de la SRI 

”In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, LAURA CODRUTA KOVESI! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. FLORIAN COLDEA a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. FLORIAN COLDEA a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat! 

CITESTE SI: ACUZATII SOCANTE LAURA CODRUTA KOVESI, sefa DNA, SANTAJATA de DIRECTORII SRI 

FLORIAN COLDEA a plins mult dupa LAURA CODRUTA KOVESI dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe DANIEL MORAR si pe TRAIAN BASESCU. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal LAUREI CODRUTA KOVESI, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui FLORIAN COLDEA! Pe care LAURA CODRUTA KOVESI nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!”, sustine „Nasu’ ” RADU MORARU.

Sursa foto: realitatea.net