O POZITIE PE ZI! In POZITIA IEDERA iti vei INNEBUNI PARTENERUL de PLACERE

Pozitia iedera este o ipostaza inedita de a face dragoste si nu strica sa o folositi ori de cate ori vreti sa va bucurati de momente intime de neuitat.

Atunci cand simtiti ca viata sexuala nu mai e ca inainte, tot ce va trebuie este putina varietate. Exista tot felul de ipostaze care sa va scoata din monotonie, iar pozitia Iedera este ideala. Asa ca nu mai stati pe ganduri si mergeti repede in dormitor.

CITESTE SI: 7 reguli cand faci sex la telefon

Pozitia iedera: Este extrem de intensa

In aceasta postura, femeia isi intinde un picior in aer, iar pe celalalt il indoaie si isi plaseaza talpa pe pieptul partenerului. Pozitia iedera este extrem de intensa, unghiul de penetrare fiind destul de adanc si din acest motiv, barbatul nu trebuie sa patrunda prea violent cu penisul. Pe de alta parte acesta va avea posibilitatea sa admire si sa mangaie corpul partenerei in voie.

Pozitia iedera: Excelenta pentru atingerea orgasmului

Aceasta pozitie este o excelenta cale pentru atingerea orgasmului prin stimularea punctului G. Barbatul este cel care detine controlul, iar femeia se poate bucura si concentra pe obtinerea placerii si a excitatiei. Datorita faptului ca penetrarea este foarte profunda, femeia poate sa ajunga la orgasm mult mai repede.

Pozitia iedera: Barbatii o adora

Cei mai multi barbati adora aceasta pozitie extrem de erotica. Desi nu este foarte confortabila, este recomandata celor care vor sa experimenteze senzatii tari. In pozitia Iedera  barbatul sta in genunchi, iar femeia pe spate in fata lui. Aceasta ipostaza garanteaza o penetrare adanca si satisfactie maxima ambilor parteneri. In plus, femeia va avea parte de orgasme intense, iar barbatul de un adevarat spectacol in fata ochilor. Placerea este colosala atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

CITESTE SI: Orgasmul la femei: Ce sa faci si ce sa nu faci

Pozitia iedera: Favorizeaza fanteziile

Pozitia iedera este una dintre acele pozitii sexuale  care favorizeaza fanteziile insa barbatul trebuie sa fie rezistent deoarece va trebui sa faca toata treaba. Aceasta ipostaza ii ofera lui controlul, dar si posibilitatea de a stimula mai usor zona intima a femeii. Avand in vedere ca barbatii sunt stimulati vizual aceasta pozitie le ofera posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale femeii.

 Sursa:click