În sectorul 6, apa este din belșug doar în cisternele din contractele semnate cu dedicație de Gabriel Mutu

Majoritatea cetățenilor din Sectorul 6 tânjește după apă caldă. Așa cum scriam într-un articol anterior pentru oamenii din sectorul păstorit de primarul PSD Gabriel Mutu, apa caldă a devenit un veritabil lux în această perioadă.

Termoenergetica, fostul RADET, se plânge de infrastructura veche de peste 25 de ani dar rezolvarea se lasă așteptată, iar cetățenii se împut la propriu sau se spală când și pe unde apucă. Iar primarii tac și nu fac nimic! Sau, mai bine zis, nu fac nimic pentru cetățeni, ci doar pentru binele lor personal.

Este și cazul lui Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 din ultimii patru ani, ale cărui contracte pentru închirieri de cisterne sunt eterne. Partea proastă este că apa transportată de cisternele închiriate de Primăria sectorului 6 nu este nici caldă și nici nu poate curge la robinetele cetățenilor care au ajuns să se roage le Cel de Sus pentru o soluție.

În primăvara anului trecut, ADP Sector 6 a semnat un contract cadru pentru închirierea de cisterne care să ude străzile și boscheții. Beneficiarul este firma soților Gheorghe și Jenica Tănăsescu, Gida Prod Serv SRL, o societate care face afaceri cu Primăria sectorului 6 încă de pe vremea deținutului Poteraș.

Partea interesantă este că onor edilul Gabriel Mutu a tot semnat, de atunci și până acum, numeroase tranșe de bani din cei peste 5,5 milioane de lei pentru închirierea utilajelor. Ca să nu mai vorbim că la banii ăștia, Primăria sectorului 6 ar fi putut să-și cumpere propriile cisterne însă acest lucru nu le-ar fi căzut bine nici familiei Tănăsescu și nici primarului Gabriel Mutu!

Iar banii dați pentru închirierea cisternelor nu sunt singurii primiți de la Primăria sectorului 6 care au intrat în conturile firmei Gida Prod Serv SRL. Toamna trecută, societatea lui Gheorghe și Jenica a mai primit de la primarul Gabriel Mutu încă o sută de mii de euro, în cadrul unui alt contract, pentru achiziția de garduri.

Sperăm că achiziția gardurilor, dar și instalarea acestora a fost realizată pentru că, în disperare de cauză și din dorița de a se spăla, cetățenii din sectorul 6 ar putea lua cu asalt cisternele care udă străzile, spațiile verzi și boscheții!