In Sectorul 6 incepe si curatenia in trafic

Politistii locali din Sectorul 6 vor derula la sfarsitul acesti saptamani o serie de activitati comune cu Brigada Rutiera Bucuresti in vederea fluidizarii circulatiei in zona intersectiei de la Valea Cascadelor, au anuntat joi reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Interventiile, care vor avea loc in perioada 21-23 martie, au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe din Bucuresti si, implicit, sa asigure desfasurarea traficului rutier in conditii optime, potrivit surselor citate.

Citeste si: Ai parcat ca un bou! Sticker-ul romanilor impotriva soferilor care isi lasa masina oriunde. FOTO

„Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si intr-o zona comerciala aglomerata. Soferii trebuie sa tina cont de legislatia in vigoare”, afirma reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 face apel la cetateni sa sofeze regulamentar, sa nu obstructioneze circulatia mijloacelor de transport in comun, sa respecte indicatoarele cu “oprirea interzisa”, sa nu stationeze pe trecerile de pietoni si sa nu blocheze accesul in spitale, policlinici sau institutii de invatamant.

Sursa foto: reportervirtual.ro, facebook.com