In Sectorul 6, Martisoarele vor fi vândute numai in zonele autorizate

Din dispozitia primarului RARES MANESCU, Administratia Pietelor SECTOR 6 va autoriza si in acest an comercializarea de MARTISOARE si cadouri de 8 Martie numai in locuri special destinate.

Astfel, acest tip de comert va fi permis in SECTORUL 6 in perioada 12 februarie – 8 martie 2016, in zonele adiacente Pietelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crângasi, Orizont, Valea Ialomitei, Apusului si pe bd. Constructorilor.

Pâna in prezent, au fost depuse peste 50 de cereri in acest sens, doritorii fiind inca asteptati. Concret, persoanele fizice autorizate si persoanele juridice care doresc sa vânda martisoare si cadouri trebuie sa depuna o solicitare scrisa la Administratia Pietelor Sector 6 (Sos. Virtutii nr. 148, www.piete6.ro).

“Am dispus ca inspectorii serviciului de specialitate din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 sa monitorizeze, pe toata perioada valabilitatii autorizatiilor, respectarea conditiilor de comercializare a produselor traditionale de Martisor si a locatiilor impuse. Astfel, toti membrii comunitatii vor beneficia de conditii civilizate pentru comert in SECTORUL 6”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6