In timp ce cetatenii ii cer DEMISIA, PIEDONE STA LA CAFELE CU ILIE NASTASE

In timp ce oamenii sunt revoltati si II CER DEMISIA in strada, CRISTIAN POPESCU PIEDONE anunta ca RIDICA MONUMENTE, se ACOPERA DE HARTII si STA LA CAFELE CU ILIE NASTASE.

Piedone este sigur ca nu a gresit cu nimic si nu are constiinta incarcata, ci doar citeste articole de lege si asteapta linistit ca procurorii sa ii dea dreptate. Procurorii au ridicat mai multe documente de la PRIMARIA SECTORULUI 4 si trebuie sa stabileasca in ce conditii institutia a dat AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE CLUBULUI COLECTIV.

Totusi, ceva s-a schimbat la Primarie: s-au luat masuri draconice de INTRARE IN INSTITUTIE, astfel incat Piedone sa fie protejat de toti musafirii nepoftiti, informeaza Stirile PRO TV.

CITESTE SI: CRISTIAN PIEDONE VREA SA FACA UN MONUMENT PENTRU VICTIMELE DE LA CLUBUL COLECTIV

De exemplu, la registratura, oamenii trebuie sa prezinte buletinul, iar in baza lui se da o cartela. La urmatoarea usa, oamenii sunt inregistrati de catre doi reprezentanti ai Politiei Locale, iar de aici pot ajunge in orice alta parte a Primariei doar daca sunt preluati de angajati.

Daca oamenii care vor raspunsuri pot intra cu greu in primaria Sectorului 4, prietenii lui Piedone sunt bine primiti. Unul dintre ei este ILIE NASTASE, senator ales in acest sector si membru UNPR, asemenea primarului. “Sunt senator de Sectorul 4 si am venit sa beau o cafea cu primarul, nu stiu ce aveti”, a spus Ilie Nastase.

Intre timp numarul victimelor din TRAGEDIA DE LA COLECTIV a ajuns la 32, iar peste 80 de raniti sunt in continuare in STARE CRITICA sau GRAVA.

Sursa foto: anchetaonline