In vestiarul Stelei se poarta blestemele. Vezi cine pe cine a blestemat

In vestiarul Stelei se poarta blestemele! Dupa ce a reusit sa marcheze primul sau gol dupa o perioada indelungata, atacantul brazilian Leandro Tatu l-a blestemat pe coechipierul sau, polonezul Lukasz Szukala. Un gest neinteles pe care fotbalistul carioca l-a pus pe seama descarcarii nervoase si pe care l-a relatat intr-o discutie cu jurnalistii cotidianului Globoesporte din tara sa natala.

Contactat de jurnalistii din Brazilia, Tatu a recunoscut ca l-a blestemat pe Szukala dupa ce a reusit sa inscrie golul egalizator din meciul Steaua – Basel din grupele Ligii, insa marturiseste ca nu-si face mari probleme pentru ca polonezul nu intelege limba portugheza.

“Uite, asa e, l-am blestemat! Dar e in regula, nu s-a intamplat nimic, n-a fost nicio altercatie intre noi. Lucrurile astea se intampla in tensiunea meciului, a fost o izbucnire nervoasa. El oricum nu a inteles ce i-am spus, nu intelege portugheza. Lucrurile astea au un impact mai mare aici, in Brazilia. Atmosfera din vestiar s-a imbunatatit dupa asta”, a marturisit Tatu pentru Globoesporte.

Sursa foto: globoesporte