Inainte de ROMANIA – GRECIA, presa elena jubileaza: Ce Romania? Rio-mania!

Victoria obtinuta aseara de Grecia in fata nationalei Romaniei, scor 3-1, a generat euforie generala in randul grecilor. Presa elena lauda, astazi, performanta echipei in prima mansa a barajului pentru Campionatul Mondial din 2014 si noteaza ca s-ar fi putut obtine un scor si mai mare.

Gazzetta titreaza ca echipa Greciei a calcat in picioare Romania si a ratat posibilitatea de a face un scor mai mare, iar Skai noteaza ca Nationala Greciei e pe drumul spre Brazilia, dupa jumatate de batalie. Si Madata puncteaza ca nationala elena este ca si calificata la CM 2014 din Brazilia.

Iata ce scrie presa din Grecia:

“Nationala noastra isi pregateste bagajul pentru Brazilia. Suntem cu un pas la Cupa Mondiala, dupa ce am invins Romania” – Protothema.

“Ce Romania? Rio-mania! Grecia a calcat in picioare Romania si a ratat oportunitatea de a face un scor si mai mare” – Gazzetta.

“Ca si calificati. O victorie mare obtinuta de Grecia in fata Romaniei” – Madata.

“Nationala Greciei e pe drumul spre Brazilia, dupa jumatate de batalie. Mergem la Bucuresti cu mari sperante de calificare la Cupa Mondiala” – Skai.

“Grecia a inregistrat o victorie grozava in fata Romaniei si a facut un pas urias spre Mondialul din Brazilia. Am turnat fundatia pentru obtinerea tichetului de calficare la Bucuresti” – Iefimerida.

Mansa retur este programata marti, de la ora 21:00, pe National Arena din Bucuresti.