Încă 3 titulari de la FCSB au fost confirmați cu noul coronavirus

Alți trei jucători titulari de la FCSB au fost confirmați, miercuri, cu noul coronavirus. Roș-albaștrii au probleme uriașe înaintea meciului de mâine cu sârbii de la Backa Topola din turul II preliminar al Europa League.

Numărul total de cazuri de COVID-19 de la FCSB, staff și jucători, a ajuns la 13. Tot lotul FCSB a fost testat, miercuri, la Timișoara. Încă 3 fotbaliști au fost confirmați cu Covid-19 și au fost trimiși acasă. GSP.ro a dezvăluit și numele jucătorilor în cauză: Florin Tănase (25 de ani), Darius Olaru (22 de ani) și Iulian Cristea (26 de ani).  Restul fotbaliștii din lot vor efectua un nou test la sosirea în Serbia.

Primul 11 posibil pentru partida cu Backa Topola: 99. A. Vlad – 2. V. Crețu, 23. Ov. Popescu, 6. Briceag, 3. Panțâru – 11. Moruțan, 20. Vână, 30. Horșia – 98. Man, 9. Sg. Buș, 7. Fl. Coman.

Se poate remarca faptul că în centrul defensivei, FCSB va alinia o improvizație cu Ovidiu Popescu și Briceag.

Citește și: Staff-ul tehnic al FCSB, decimat de COVID-19. Roș-albaștrii sunt în pericol să piardă meciul din Europa League

Cazurile confirmate de coronavirus de la FCSB:

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut

Marius Popa – antrenor de portari

Anton Petrea – antrenor principal

Thomas Neubert – preparator fizic

Horea Codorean – preparator fizic

Sorin Cristof – kinetoterapeut

Bogdan Stoica – analist video

Marius Ianuli – team-manager

Mihai Stoica – director sportiv

Andrei Miron – fundaș central

Darius Olaru – mijlocaș central

Florin Tănase – mijlocaș

Iulian Cristea – fundaș central.

LPF a confirmat noile cazuri pozitive de la FSCB. “Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea”, a precizat Justin Ştefan, conform digisport.

Sursa foto: sport