Inca 43 de BLOCURI din Sectorul 3 vor fi REABILITATE TERMIC cu FONDURI EUROPENE

Un numar de 43 de BLOCURI din Sectorul 3 vor fi REABILITATE TERMIC cu fonduri europene, a anuntat primarul ROBERT NEGOITA cu prilejul semnari contractelor de finantare.

“Ma bucura faptul ca am semnat inca doua contracte de reabilitare termica pe fonduri europene pentru 43 de blocuri. Prea putina lume cunoaste faptul ca o cerere de finantare presupune foarte multe documente. Vreau sa multumesc tututor celor care au fost implicati in aceste doua proiecte. Sunt doar doua dintre cele 19 cereri de finantare, din care am reusit deja sa semnam 14 pana acum. Spun cu multa satisfactie ca peste 80% din bugetul national pentru reabilitare termica vine la Sectorul 3 si acest lucru se intampla datorita echipei din primarie si a colaborarii acesteia cu administratorii de bloc. Prin urmare, vreau sa multumesc administratorilor de bloc care s-au implicat in aceste proiecte. Speram ca pana la sfarsitul acestui an sa avem reabilitate cel putin 200 de blocuri pe fonduri europene”, a declarat primarul Sectorului 3, ROBERT NEGOITA.

Citeste si: Peste 80 la suta dintre BLOCURILE din Sectorul 1, REABILITATE TERMIC

Potrivit acestuia, in prezent, aproximativ un sfert dintre blocurile din Sectorul 3 sunt reabilitate termic. “Cu ce facem noi acum pe program european ne apropiem de jumatate de blocuri reabilitate”, a precizat ROBERT NEGOITA. El i-a multumit fostului ministru al dezvoltarii regionale LIVIU DRAGNEA pentru sustinere, apreciind ca “organizarea si coordonarea” demonstrate de acesta la minister au generat un “salt enorm de atragere de fonduri europene”.

Citeste si: Lucrarile de REABILITARE TERMICA gratuita a blocurilor din Sectorul 6 sunt IN PLINA DESFASURARE

Finantarea este asigurata prin Programului Operational Regional 2007-2013. Lucrarile prevad reabilitarea termica pentru un numar 43 de blocuri avand un total de 3.630 de apartamente.

Valoarea totala a finantarii este de peste 80 de milioane de lei.

Sursa foto: epochtimes-romania.com