Inca o etapa din Liga I, amanata! Dumitru Dragomir: E nenorocire

Selectionerul Victor Piturca a solicitat Federatiei Romane de Fotbal (FRF) sa amane etapa de campionat care s-ar fi jucat in perioada in care nationala va evolua in dubla mansa a barajului pentru calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor.

Dorinta lui Victor Piturca este de a avea toti fotbalistii din Liga I odihniti si sanatosi la meciurile cu Grecia, de la Atena si Bucuresti, astfel ca Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a dat curs solicitarii lui Victor Piturca si a FRF chiar daca Dumitru Dragomir a declarat ca va fi o veritabila nenorocire.

Astfel, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a anuntat, marti, ca etapa a 15-a din acest sezon de Liga 1, care ar fi trebuit sa se dispute intre 8 si 11 noiembrie, va fi amanata.

“Avem o mare problema in ceea ce priveste programul. Este nenorocire, fratilor! Daca nu ne calificam o sa avem o vara cu fotbal. Nu mai incepem din ianuarie ca e nenorocire. Daca ne calificam trebuie sa jucam din ianuarie, altfel nu avem cum sa terminam campionatul, trebuie pana pe data de 3 mai. Trebuie sa jucam toata iarna daca mergem la Campionatul Mondial”, a declarat, vizibil iritat, Dragomir.

Sursa foto: gsp.ro