Inca un jucator a PARASIT cantonamentul echipei nationale din cauza unei ACCIDENTARI

Mijlocasul GABRIEL TORJE a PARASIT, duminica seara, cantonamentul echipei nationale a ROMANIEI din cauza unei ACCIDENTARI suferite in partida de vineri cu IRLANDA DE NORD, medicul primei reprezentative diagnosticandu-l cu miozita spastica.

Selectionerul ANGHEL IORDANESCU a explicat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in locul lui Torje a fost convocat ADRIAN POPA pentru partida amicala cu Danemarca de marti.

Dupa meciul cu IRLANDA DE NORD, au plecat de la lot, accidentati, trei jucatori, BOGDAN STANCU, CRISTIAN TANASE si GABRIEL TORJE, fiind convocati insa numai doi, ADRIAN POPA si MIHAI ROMAN.

Citeste si: ROMANIA-DANEMARCA: Atacantul MIHAI ROMAN a fost CONVOCAT la echipa nationala pentru meciul amical de marti

“Dupa meciul cu IRLANDA DE NORD au aparut cateva modificari in lot. Au aparut jucatori noi, ma refer la Mihai (MIHAI ROMAN – n.r.), care debuteaza la lotul echipei nationala. Sper ca el sa impuna selectia lui in continuare. De asemenea, l-am chemat in regim de urgenta si pe ADI POPA, in sensul ca el a venit in urma accidentarii lui GABI TORJE. In afara de cei doi, mai avem un nou jucator in lot… este… Am mai adus un jucator in lot pentru a completa… ma rog” , a spus Iordanescu in conferinta de presa, uitand faptul ca nu a mai convocat pe nimeni in locul lui CRISTIAN TANASE.

Conform medicului echipei nationale, ceilalti doi jucatori accidentati, CRISTIAN TANASE si BOGDAN STANCU, au fost diagnosticati cu distensie capsulara stanga, respectiv contuzie cu plaga maleolara externa.

Citeste si: DOI JUCATORI au PARASIT cantonamentul echipei nationale din cauza unor PROBLEME MEDICALE

Echipa nationala a ROMANIEI intalneste, marti, de la ora 20.30, pe Arena Nationala, selectionata DANEMARCEI, intr-un meci amical.

Sursa foto: adevarul.es