Încă un nepot pentru Băsescu! Una dintre fetele fostului președinte este însărcinată

Încă un nepot pentru Traian Băsescu? Una dintre fetele fostului președinte ar fi rămas gravidă. Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata, informează jurnaliștii de la cancan.ro.

Update: Traian Băsescu a confirmat luni zvonurile potrivit cărora Elena Băsescu, mezina familiei, ar fi însărcinată. Astfel, fostul președinte va deveni bunic din nou.

„Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, scrie fostul președinte pe Facebook.

Știre inițială

Mezina familiei fostului preşedinte al României ar urma să devină, astfel, mămică pentru a treia oară. EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase.

Citește și: ELENA BASESCU SOCHEAZA: AM FACUT-O CU EL, IN BOXA BLOCULUI, DE DOUA ORI SI NE-AM SIMTIT BINE

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior. Bărbatul cu care se întâlnește fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Sursa foto: realitatea