Inca un New Dinamo? Vasile Turcu spune ca da!

Vasile Turcu, unul dintre fostii actionari ai gruparii bucurestene, a declarat intr-o interventie la postul de televiziune Digi Sport, ca sunt foarte mari sanse sa se creeze o noua echipa Dinamo.

“Va dau o veste in premiera. S-ar putea sa vedeti o noua echipa Dinamo, din clubul sportiv Dinamo. Veti vedea” a declarat Turcu pentru Digi Sport. Fostul actionar a lansat o ipoteza surprinzatoare conform careia Ionut Negoita, actualul finantator majoritar al FC Dinamo, nu ar detine palmaresul clubului.

“E adevarat ca AFC Dinamo detine culorile si palmaresul clubului Dinamo si teoretic se poate face o sectie de fotbal care sa apartina de Clubul Sportiv, care e problema? Cristi Borcea imi va fi prieten toata viata. Cu Badea am un respect reciproc. De ce sa nu mai colaboram in viitor? Eu imi doresc ca Dinamo sa creasca. Cornel Dinu a ajutat clubul si il respect foarte mult. De la el am avut multe de invatat. El va ramane la Dinamo toata viata. Cine poate sa ii scoata din cap Dinamo lui Dinu?” a spus Turcu la un alt post de televiziune.

Potrivit postului de radio Sport Total Fm, in spatele acestui posibil proiect s-ar afla fostii actionari ai clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Nicolae Badea si Cristi Borcea. Conform sursei citate cei doi ar dori sa revina in fruntea clubului, si cum nu pot recupera actiunile de la Ionut Negoita ar putea apela la aceasta varianta.

sursa foto: prosport.ro