Inca un OPERATOR pe piata de TELEFONIE MOBILA din Romania

Pe piata de TELECOM din Romania isi face loc un alt operator de TELEFONIE MOBILA, care ii va avea drept concurenti pe Orange, Vodafone, Cosmote si RCS.

Cel mai mare operator virtual de TELEFONIE MOBILA din lume, Lycamobile, a intrat in Romania si va incepe sa furnizeze servicii de TELEFONIE MOBILA.

Citeste si: ANUNT IMPORTANT PENTRU CLIENTII ROMTELECOM SI COSMOTE ROMANIA

Potrivit unor surse din piata, citate de economica.net, operatorul pe a carui retea va functiona Lycamobile pe piata locala  este Cosmote, viitorul Telekom Romania. Compania Lycamobile a primit autorizatia de furnizor de servicii de comunicatii din Partea ANCOM pe data de 3 iulie 2014.

Lycamobile care opereaza in 17 tari la nivel mondial (Australia, Germania, Olanda, Suedia, Belgia, Irlanda, Polonia, Elvetia, Danemarca, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii,  Franta, Norvegia, Spania si Austria) si cu un portofoliu de peste 30 de milioane de utilizatori va fi primul MVNO care se va lansa pe piata din Romania.

Citeste si: TEHNOLOGIA 4G+ VINE IN ROMANIA. VITEZE DE TRANSFER DE DATE ULUITOARE IN SASE ORASE MARI

Compania urmeaza sa furnizeze servicii de voce si date atat pe baza de CARTELA PREPAY, cat si pe baza de ABONAMENT si intra pe o piata unde rata de penetrare  a serviciilor mobile este de peste 125%.

Sursa foto: newsbv.ro