Încă un oraș important din România intră în scenariul roșu

După București încă un oraș important din România va intra în scenariul roșu după ce rata de incidență cumulată a cazurilor de coronavirus a depășit 3 la mia de locuitori.

Este vorba de Cluj-Napoca unde masca de protecție devine obligatorie în spațiile închise și deschise din oraș. Totodată, toate unitățile de învățământ din Cluj-Napoca vor trece în scenariul roșu de funcționare, începând de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitățile didactice.

Decizia a fost adoptată marți de Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj. Alături de Cluj-Napoca, în același scenariu au fost trecute și unitățile de învățământ din comunele Florești și Tritenii de Jos.

„Se aprobă, începând cu 22.10.2020, trecerea de la scenariul de funcționare actual la scenariul 3 pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza următoarele unități administrativ-teritoriale: municipiul Cluj-Napoca, comuna Florești și comuna Tritenii de Jos”, se arată în decizia CJSU Cluj.

Sursa foto: adevarul