Inca un stadion modern in Romania? Va avea 15.000 de locuri si va fi facut cu bani de la bugetul de stat

Clubul Pandurii Targu Jiu a anuntat constructia unei noi arene, “de patru stele” si o capacitate de 15.000 de locuri.

Romania va avea in viitorul un nou stadion modern, dupa cele din Bucuresti, Cluj si Ploiesti. Stadionul din Targu Jiu, pe care evolueaza acum Pandurii, va avea o capacitate de 15.000 de locuri, fata de cele 9.000 de acum, si va fi ridicat prin intermediul Companiei Nationale de Investitii, cu bani de la bugetul de stat.

“Pe fondul discutiilor purtate cu reprezentantii Companiei Nationale de Investitii, am stabilit ca in continuare CNI sa se ocupe de absolut tot, plecand de la studiul de fezabilitate pana la predarea la cheie a complexului sportiv, de patru stele. Investitia se face cu bani atrasi de la guvernul Ponta si vom avea un stadion de patru stele. Consider ca meritul este al Primariei, al Consiliului Judetean, dar este si al prim-ministrului Ponta care a aprobat proiectul”, a declarat Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu, pe site-ul oficial al Pandurilor.

Citeste si: Conditia ca Bucurestiul sa aiba doua stadioane noi de lux 

Deoarece nu exista inca un proiect concret, nu se stie pana in acest moment daca va fi vorba despre un stadion nou, sau despre o modernizare, care include si marirea capacitatii, a actualei arene a gorjenilor.

Sursa foto: adevarul.ro