Inca un SUPERMARKET din Sectorul 4, AMENDAT de Primarie cu 40.000 de lei

Inspectorii Politiei Locale Sector 4 au continuat marti verificarile la un alt SUPERMARKET din aceasta unitate administrativa, unde au constatat nereguli pentru care au aplicat AMENZI de 40.000 de lei, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.

AMENZILE au fost aplicate pentru lipsa termenelor de valabilitate la produsele expuse spre vanzare sau cu termen de valabilitate expirat si pentru neafisarea preturilor.

Citeste si: CONTROALE pentru asigurarea unui COMERT CIVILIZAT, in Sectorul 4

Totodata, inspectorii au constatat ca uleiul folosit la raionul ”Gastronomie” pentru prepararea termica a produselor comercializate era depreciat, timpul de utilizare fiind depasit, raportat la normele de siguranta alimentara.

Citeste si: AMENZI de 40.000 de lei, aplicate de Primaria Sectorului 4 unui SUPERMARKET

“Am spus-o si o repet: in Sectorul 4 nu vom tolera abateri de la practicarea unui comert civilizat. Ramanem in teren si vom sanctiona drastic orice comportament inconstient al unor agenti economici, care prin astfel de practici, pun in pericol sanatatea cetatenilor”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Pentru remedierea neregulilor semnalate s-a dispus retragerea tuturor produselor neconforme si distrugerea acestora, precum si informarea Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.