Inca un TRANSFER la DINAMO

Mijlocasul MARIAN CRISTESCU, ultima oara la Astra Giurgiu, a semnat, marti, un contract cu FC DINAMO valabil pana la 30 iunie 2016, a declarat managerul sportiv al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Ionel Danciulescu, citat de site-ul oficial.

“Marian Cristescu a semnat un contract cu FC Dinamo Bucuresti pana la 30.06.2016. Este jucator de valoare, cu experienta in Liga I. A castigat trofee importante in Romania si sunt convins ca se va adapta foarte repede in Stefan cel Mare pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele”, a spus Danciulescu pentru site-ul oficial al clubului.

Citeste si: TRANSFERUL lui GHEORGHE GROZAV la Dinamo, finalizat

La randul sau, jucatorul s-a aratat incantat de parafarea contractului, precizand ca va lupta pentru ca noua sa echipa sa ajunga intre primele din clasamentul Ligii I. “Am venit in Stefan cel Mare cu un entuziasm foarte mare. Pentru mine este o onoare sa imbrac tricoul lui Dinamo, un club de traditie in Romania. Sper ca impreuna cu colegii mei si cu staful tehnic sa avem rezultate cat mai bune pentru a ne ridica la nivelul suporterilor. Dinamo trebuie sa revina in acest an in lupta pentru primele locuri in clasament”, a spus Cristescu.

Citeste si: O NOUA TRADARE in Liga I: Un FOST RAPIDIST va juca la DINAMO

Castigator al Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti (2013) si cu Astra Giurgiu (2014), MARIAN CRISTESCU a mai evoluat in cariera sa la echipele FC Brasov, FC Sacele si Universitatea Cluj.

Sursa foto: fcdinamo.ro