INCAIERARE intre CAINII ROSII! DINAMO, echipa lui Negoita nu mai are voie sa foloseasca SIGLA!

Dupa o scurta perioada de tatonare, a inceput razboiul intern de la Dinamo, echipa lui Ionut Negoita, cea care activeaza in Liga 1, fiind notificata ca nu mai are dreptul de a utiliza sigla, site-ul oficial si nocturna bazei de la Saftica, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Asociatia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti, entitate controlata de Nicolae Badea, fostul presedinte al echipei din Liga 1, a trimis doua notificari catre clubul lui Negoita. In prima dintre acestea, este anuntat faptul ca instalatia de nocturna a bazei de la Saftica nu mai poate fi utilizata, ea aflandu-se in proprietatea asociatiei. De asemenea, clubul lui Negoita este informat ca nu are nici dreptul de a demonta nocturn fara acordul proprietarului, informeaza postul de televiziune amintit.

CITESTE SI: DINAMO pe urmele STELEI! IONUT NEGOITA nu are PALMARESUL si SIGLA “CAINILOR ROSII”

A doua notificare este si cea mai delicata pentru formatia din prima liga, pentru ca entitatea lui Badea anunta ca Dinamo nu mai are dreptul de a utiliza marca “Dinamo”, ce inseamna, in esenta, emblema echipei, dar nici site-ul oficial al clubului.

Oamenii lui Negoita au primit si un termen de 5 zile pentru a pune in aplicare aceste notificari, in caz contrar urmand a exista foarte probabil un proces in care se vor solicita despagubiri. Este al doilea pas important din aceasta disputa dupa ce, in vara, Clubul Sportiv Dinamo a reinfiintat o echipa de fotbal pe care a inscris-o in liga a cincea. In acelasi timp, actiunile lui Negoita de la Dinamo sunt sub sechestru ca urmare a unui proces prin care acelasi Badea reclama ca omul de afaceri nu a platit pachetul de actiuni preluat in 2013.

Sursa foto: fcdinamo