Încasarea creditului, partea cea mai frumoasa a amanetării auto

Oamenii au emotii mari cand aplica pentru un credit. Ei stiu ca au neaparata nevoie de banii aceia si se gandesc sa nu intervina ceva care sa impiedice incasarea lor. Tensiunea este mare si daca au fost indeplinite toate conditiile.

Uneori de banii aceia depind viitorul cuiva drag, sanatatea sau securitatea familiei, banii ajuta la rezolvarea unei probleme de viata si de moarte. Tocmai de aceea incasarea creditului este partea cea mai frumoasa a amanetarii masinii personale.

La Amanet auto.com, clientii nu au emotii, fiindca nimeni nu este refuzat, daca duce masina buna la sediu, actele si cheile ei si semneaza contractul de amanetare dupa o lectura atenta. Nu este un contract stufos, lectura lui nu dureaza mai mult de 5 minute, de aceea functionarii firmei insista ca persoana care incaseaza creditul sa citeasca si contractul.

Lucrurile se pun la punct din momentul in care clientul intra pe site si solicita evaluarea masinii. Va fi sigur de acest lucru dupa promptitudinea raspunsului si dupa onestitatea evaluarii. Totul merge ca pe roate, fiindca angajatii firmei de amanet auto sunt foarte intelegatori si activi in rezolvarea problemelor financiare ale celor care solicita ajutorul.

Pe site sunt toate datele de contact, dar cel mai simplu este un dialog cu un reprezentant al casei de amanet pe chat. Se discuta ca de la egal la egal, desi cea mai mare parte a informatiilor pot fi citite pe site, fiindca firma nu are nimic de ascuns, ci descrie detaliat si transparent amanetarea.

Persoana care doreste sa incaseze banii stie de la inceput urmatoarele aspecte ale amanetarii:

-suma pe care o va primi echivaleaza cu 75 % din valoarea reala, corecta a masinii. Imprumutul este foarte generos din acest punct de vedere, fiindca suma este mare si ii va permite debitorului sa isi rezolve toate problemele.

-comisionul este de 0,1 % pe zi, dar la sume mai mari se poate negocia, fiindca imprumuturile se personalizeaza in functie de mai multi factori.

-exista o perioada de gratie, gandita in sprijinul celui care isi aduce masina la amanet. Dupa expirarea celor 30 de zile, se mai ofera o pasuire de 14 zile, apoi se face un contract nou pe inca 30 de zile.

-masina nu este atinsa in timpul sederii in garajul acoperit si bine pazit al firmei. Nimeni nu o conduce si paza garajului este cat se poate de eficienta. Sistemul de monitorizare video este dublat de paza umana.

Pe site exista si rubrica intrebari frecvente, iar multe dintre raspunsuri reprezinta vesti bune pentru incasatorul creditului. Suma maxima a creditului este 75% din valoarea masinii, o suma considerabila. Rambursarile anticipate sunt permise si comisionul se percepe numai pentru perioada in care au fost folositi banii, nu mai mult.

La banci nu se intampla aceasta minune. In afara costurilor ascunse ale creditelor, mai exista si comisioane piperate pentru rambursarea anticipata. Perioada de gratie de 14 zile poate fi urmata de alte 30 de zile de contract, daca se plateste partial comisionul.

Proprietarul masinii este cel care isi duce personal masina la garaj. In locul acela autoturismul este sigilat, kilometrajul este fotografiat, iar la ridicarea masinii din garaj, dupa achitarea datoriei, creditorul demonstreaza cu dovezi ca masina nu a fost scoasa din garaj.

In cazul refinantarilor, comisionul este 0, de asemenea persoana care solicita acest serviciu poate primi inca 25 % din valoarea masinii, acordandu-i-se in acest fel valoarea totala a masinii, fiindca a primit deja 75% din alta parte.

Site-ul este plin de vesti bune pentru cei care doresc sa isi amaneteze masinile, dar trebuie sa citeasca atent toate rublicile.

Clientii considera aceasta firma de amanet auto una exclusivista in sensul bun al cuvantului, atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor, cat si calitatea resursei umane pe care Amanet auto o utilizeaza in relatia cu clientii. Sutele de oameni care au beneficiat de credit de la firma prezentata mai sus au apreciat faptul ca se fac poze masinilor sigilate si kilometrajelor la lasarea lor in garajul firmei si la preluarea de catre proprietar, dupa achitarea datoriei.

Au fost apreciate si conditiile din garaj si faptul ca paza este asigurata 24 din 24 de ore si modul respectuos de oferire a serviciilor.

Un studiu recent a aratat ca 98 % dintre clientii firmei sunt foarte multumiti de servicii, in timp ce 2% se declara multumiti. De asemenea 80 % dintre solicitantii de credite se intorc si a doua si a treia oara, mai mult de-atat le recomanda si cunoscutilor serviciile de amanet auto.

In ceea ce priveste cea mai usoara modalitate de contactare ramane formularul online, fiindca la 3-4 minute dupa expedierea mesajului, unul dintre salariatii firmei va suna pe cel care a trimis solicitarea si impreuna vor stabili cum vor proceda, sa se ajunga la incasarea creditului.

Incasarea banilor este un moment fericit, fiindca in acel moment grijile inceteaza. Incasarea banilor se face imediat dupa semnarea contractului si dupa ce masina a fost adusa la odihna timp de 30 de zile. Amanetarea masinii inseamna reducerea poluarii si combaterea sedentarismului prin miscare.

Cu masina in parcarea blocului, oamenii se duc adesea cu ea si sa isi cumpere o paine de la cel mai apropiat magazin. Masina este un bun valoros al familiei, dar cand nevoia impune acest lucru ea trebuie sa fie dusa la amanet pentru salvarea unei situatii.

Nimeni nu pierde din aceasta tranzactie: masina se odihneste si este la loc sigur, proprietarul acesteia mai merge si pe jos si se bucura si de banii incasati, firma de amanet auto incaseaza comisioane si oamenii au din ce in ce mai multa incredere in serviciile oferite.