INCEARCA RETETA SAMURAILOR PENTRU OASE SANATOASE

DURERILE DE OASE pot aparea la orice varsta. Iata RETETA SAMURAILOR pentru oase sanatoase si puternice. Samuraiul reprezinta un razboinic japonez, care avea rolul de a-l apara pe shogun, dictatorul militar al Japoniei.

Pentru ca ziua unui samurai nu era deloc usoara si pentru ca forta si flexibilitatea sunt esentiale pentru un astfel de luptator, nu este de mirare ca avea propriile metode pentru a fi puternic. Iti dam o reteta veche, pe care vechii samurai japonezi o foloseau ca tonic si medicament, potrivit goodmorningcenter.

Avantajul acestui preparat este ca are un continut ridicat de VITAMINE, PROTEINE si CALCIU, astfel ca iti face bine pentru tot organismul.

Ingrediente: 150 de ml de OTET DE MERE, un OU MEDIU

Spala oul, pune-l intr-un recipient de sticla si toarna otetul de mere peste. Lasa cele doua ingrediente sa stea asa 7 zile. Dupa aceasta perioada, coaja se va dizolva in otet si va ramane doar membrana oului. Da-o la o parte, apoi amesteca bine albusul si galbenusul cu otet.

CITESTE SI: PREFERINTELE CULINARE ALE ZODIILOR

Pentru a beneficia de efectele acestei bauturi, ia cate 10 ml, de trei ori pe zi. Aceasta cantitate trebuie dizolvata intr-un pahar cu apa calduta.

Samuraii considerau aceasta bautura cu ou si otet o sursa importanta de forta. Proteinele, calciul si vitaminele din ou sunt absorbite foarte bine de organism. Coaja unui ou contine aproximativ 1800 de mg de calciu, iar doza zilnica recomandata este de 400 de mg, asa ca poti lua acest tratament timp de 5 zile. Galbenusul de ou iti va asigura vitamina D, esentiala pentru buna functionare a organelor.
Alte metode care iti mentin oasele sanatoase

Daca vrei sa ai oase sanatoase, este indicat sa tii cont si de alte lucruri. In primul rand, evita CONSUMUL EXCESIV DE CAFEA, pentru ca aceasta bautura iti absoarbe calciul din oase. Nu ai voie sa bei mai mult de 300 de ml pe zi, adica aproximativ doua cesti.

CITESTE SI: RETETE CULINARE PE CARE TREBUIE SA LE STII

RENUNTA LA BAUTURILE CARBOGAZOASE, deoarece contin cantitati mari de cofeina, zahar si substante chimice care duc la pierderea calciului. Asigura-te ca mananci destule proteine, pentru ca sunt foarte importante pentru sanatatea oaselor. La fel de importante sunt si legumele si fructele, care nu trebuie sa iti lipseasca din alimentatie.

Ceaiul verde este o sursa importanta de vitamina K, asa ca il poti consuma cu regularitate. Ai grija, insa, sa renunti la cafea, cand alegi aceasta bautura, deoarece are un continut ridicat de cofeina. Sportul este la fel de important pentru oase sanatoase. Nu trebuie sa exagerezi, dar fa 30 de minute de miscare pe zi. O plimbare lunga va face minuni pentru tine!

Sursa foto: fotocommunity