INCEARCA SA NU TE FACI DE RAHAT! Replici pe care sa NU le spui dupa ce V-ATI TRAS-O

Oricine o poate da in bara dupa sex cu o replica total neinspirata. Iata cateva exemple de replici care il pot jigni sau pune pe fuga pe partener.

A fost dragut.

Poate ca nu a fost cea mai grozava prestatie a lui, dar nu e cazul sa ii spui ca a fost „dragut”! Mai bine nu-i mai spui nimic… Data viitoare va avea cu siguranta trac si probabil nu vei mai avea parte de actiune deloc! Totusi, daca exista probleme in pat, noi iti recomandam sa ai o discutie sincera cu el, pentru a-i explica ce iti place si ce nu iti place.

Chiar nu ai fi putut sa mai rezisti putin?

Daca ar fi putut, ar fi facut-o. Si daca a putut, dar nu l-a interesat si de placerea ta, atunci ai o alta problema. Desigur, nu e ok daca s-a intamplat in primele 5 minute, cand tu abia te-ai incalzit, dar cu siguranta nu a facut-o special in acest caz.

Te iubesc!

Un „te iubesc” spus dupa prima noapte de dragoste poate speria orice barbat, la fel si atunci cand sunteti la inceputul relatiei si este clar ca el nu are aceleasi sentimente. In plus, cel mai probabil nici tu nu il iubesti inca, ci doar te simti bine dupa sex.

Ai fost mai bun decat ma asteptam.

Ceea ce poate parea un compliment este de fapt o jignire. Partenerul tau nu va face decat sa se intrebe de ce te asteptai sa fie prost la pat. Ti-a spus asta vreo fosta iubita?

Ai fost grozav, mai grozav decat prietenul tau sau Ai fost grozav… dar nu la fel ca fostul

Orice fel de comparatie, pozitiva sau nu, cu unul dintre fostii tai parteneri nu poate fi placuta pentru nici un barbat. Mai ales cand vine vorba de sex. Iar daca il compari cu unul din prietenii lui… cu siguranta nu va vrea sa se mai intoarca la tine in pat.

Daca eram in locul tau as fi facut altfel

E foarte bine sa ii arati ce si cum iti place, dar ai mare grija: nu trebuie sa sune ca un repros!

Wow, chiar nu ma asteptam la asta

…fara nici o alta explicatie. A fost bine sau rau? Ii va fi prea teama sa te ia la intrebari.

Nu credeam ca ai sa mai termini vreodata.

Adica el si-a dat silinta sa sa te satisfaca (desi ar fi putut termina de 3 ori pana ai ajuns tu la orgasm) si tu te plangi? Ai grija, data viitoare s-ar putea sa se grabeasca prea tare.

A fost ingrozitor, nu?

Poate pentru tine, dar nu si pentru el. Din nou, incearca sa discuti deschis despre sex, pentru ca el sa inteleaga exact ce iti place. Iar in cazul in care nimic nu a mers bine, incearca sa faci haz de necaz – poate si din partea ta au fost probleme.

Trebuie sa te grabesti, iubitul meu poate ajunge acasa in orice clipa.

Nici macar in gluma, altfel o sa o ia la sanatoasa!

Tu ce replici ai mai adauga pe aceasta lista?

Sursa text: cosmopolitan.ro