INCENDIAR ALINA GORGHIU a dezvaluit ce PROPUNERI ii facea TARICEANU

Dupa cateva zile in care a suportat constant atacurile venite din partea lui CALIN POPESCU TARICEANU, copresedintele PNL ALINA GORGHIU s-a decis sa contraatace.

Printre altele, ALINA GORGHIU a dezvaluit, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, care au fost propunerile pe care i le-a facut presedintele Senatului CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: Amintirile o chinuiesc! ALINA GORGHIU a facut afaceri cu fiul unui inculpat din dosarul MICROSOFT 

ALINA GORGHIU puncteaza ca TARICEANU ”preia toate miniciunile difuzate de PSD” la adresa sa. De asemenea, liderul PNL precizeaza ca Tariceanu i-ar fi oferit anul trecut functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL, dar puncteaza ca ”spre deosebire de domnia sa ea nu poate fi cumparata pentru a trada partidul din care a facut parte de la intrarea in politica”.

ALINA GORGHIU ii transmite lui CALIN POPESCU TARICEANU ca ar putea sa imprumute mai mult din ”demnitatea si rafinamentul fostilor presedinti ai PNL”.

”Este normal ca dl TARICEANU, din postura de purtator de cuvant informal al lui Victor Ponta, sa preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa sa creada, insa, cu adevarat, in ceea ce spune, de vreme ce anul trecut imi propunea functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL.

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR ALINA GORGHIU ii oferea contracte pe tava ALINEI GORGHIU! 

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumparata pentru a trada singurul partid din care am facut parte de la intrarea in politica, acum 13 ani deja…Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-as fi dorit ca dl TARICEANU sa imprumute mai mult din demnitatea si rafinamentul fostilor presedinti PNL, in fata carora ne aplecam cu infinit respect la fiecare Congres”, a scris ALINA GORGHIU pe pagina sa de Facebook.