INCENDIAR BORBELY a fost SCAPAT de PONTA ca sa nu-l dea in gat pe ILIE SARBU

O informatie INCENDIARA a fost dezvaluita in aceasta dimineata. Solicitarea DNA de incepere a URMARIRII PENALE a deputatului UDMR LASZLO BORBELY a fost respinsa de Plenul CAMEREI din ordinul direct al premierului VICTOR PONTA, informeaza comisarul.ro.

Sursa citata noteaza faptul ca salvarea lui LASZLO BORBELY din ghearele DNA era stiuta deja la ora votului din PLENUL CAMEREI DEPUTATILOR de miercuri. Toti deputatii PSD si UNPR susoteau inca de luni pe holuri ca e ordin de la VICTOR PONTA sa pice solicitarea DNA. De-abia miercuri pe la pranz s-a raspandit si amanuntul legat de motivul pentru care VICTOR PONTA era disperat sa nu se intample vreo defectiune la vot: tata-socru ILIE SARBU.

CITESTE SI: MARTURIE SOC SORIN OVIDIU VANTU a dezvaluit cine il manevreaza pe FLORIAN COLDEA 

Putini stiu ca LASZLO BORBELY, la putin timp dupa ce DNA a trimis solicitarea in Parlament, s-a dus cu tupeu la VICTOR PONTA si i-a spus ca daca pica el va pica si reteaua RETROCEDARILOR ILEGALE din judetul TIMIS. Condusa de tata-socru ILIE SARBU si la fel de exploziva, ba poate mai abitir, ca aceea din BRASOV pentru care VIOREL HREBENCIUC va plati cu ani grei de PUSCARIE.

CITESTE SI: STENOGRAMA INCENDIARA: PONTA il slugarea pe COCOS: Da, domnu’ director! Ordonati! 

Comisarul. ro informeaza ca fostul presedinte TRAIAN BASESCU , ale carui mici sinapse plantate pe ici-pe-colo lucreaza, a prins de veste despre subiect si a aruncat doar cateva vorbe. Pe care, ca orice buruiana rea ajunsa la maturitate, le va dezvolta in zilele urmatoare. Pentru ca amanunte are din plin despre manevrele lui ILIE SARBU. Iar acum este prilejul perfect, conchide sursa citata.

CITESTE SI: SE STRANGE LATU’! PONTA, amenintat fara menajamente: Nu ma duc singur la PUSCARIE! 

Sursa foto: realitatea.net