INCENDIAR! Cantareata PINK a pozat TOPLESS. Poze in articol

Cantareata australiana Pink a pozat topless pentru Bryan Adams, imaginile fiind publicate in cel mai recent numar al revistei Photo, care a dorit astfel sa il omagieze pe cantaretul convertit de 20 de ani in fotograf.

Fotografiile au fost realizate in 2006 si o prezinta pe Pink purtand o fusta mini, cu sanii goi, dezvaluind un piercing, dar si mai multe tatuaje. Provocatoare, fumeaza o tigara si se uita spre obiectivul aparatului foto.

Imaginile au fost alese de revista Photo pentru a-i aduce un omagiu lui Bryan Adams, care isi expune fotografiile la Young Gallery din Bruxelles, in perioada 11 septembrie – 28 noiembrie.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimosi cantareti si compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numara si fotografia.  Intr-o cariera de peste 30 de ani, albumele si discurile single lansate de Bryan Adams s-au vandut pe plan mondial in peste 100 de milioane de exemplare.

Pe langa muzica, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrarile lui au fost publicate in editia britanica Vogue, in L’uomo Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire si multe altele.

Sursa libertatea