FOTO INCENDIAR! Gimnasta Sandra Izbasa s-a tunat cu silicon

INCENDIAR! Cea mai indragita gimnasta din Romania, APARITIE SOCANTA

Aparitie surprinzatoare a uneia dintre cele mai indragite gimnaste din Romania. Sandra Izbasa si-a facut aparitia la un eveniment de la Busteni cu buze voluminoase si sprincene ingrosate, semn ca si-a facut cateva interventii estetice.

Campioana olimpica de la Londra 2012, Sandra Izbasa s-a retras din activitatea sportiva dupa Mondialele din 2013. De atunci, frumoasa gimnasta nu a aparut prea des in public, iar prezenta sa de vinerea trecuta la Busteni a fost insa una interesanta, scrie GSP.ro. Invitatii primarului Emanoil Savin la inaugurarea Centrului de Tenis din Busteni au remarcat o schimbare in infatisarea fostei gimnaste, care a primit distinctia de Cetatean de Onoare al orasului prahovean.

Citeste si: Gimnastica Aerobica: Trei MEDALII DE AUR si doua de ARGINT pentru Romania in Mexic

Sandra a aparut cu buze mai voluminoase decat pana acum, cu un aspect usor valurit specific celor modelate si injectate cu silicon. Si sprancele campioanei olimpice, in virsta de 24 de ani, au devenit mult mai evidente prin marime si culoare, fiind evident faptul ca si le-a tatuat, metoda la care apeleaza din ce in ce mai multe femei pentru permanentizare.

O FETITA CRESCUTA DE UN ASISTENT MATERNAL, MEDALIATA CU AUR LA CAMPIONATELE INTERNATIONALE DE GIMNASTICA AEROBICA

De mai bine de un an, Sandra Izbasa are o relatie cu Andrei Bitang, fiul antrenoarei lotului olimpic de gimnastica feminina, Mariana Bitang.

Sursa foto: GSP