INCENDIAR CRISTOIU a publicat o DEZVALUIRE SOC din jurnalul ELENEI UDREA fara acceptul acesteia

ION CRISTOIU a continuat sa publice pe blogul sau personal pasaje din jurnalul ELENEI UDREA, de aceasta data reputatul jurnalist dand publicitatii o DEZVALUIRE SOCANTA insa fara a avea acceptul fostului ministru ARESTAT PREVENTIV in dosarul GALA BUTE.

“O dezvaluire de exceptie din Jurnalul ELENEI UDREA: Prezenta presei cind e convocat cineva la DNA se negociaza!

Nu stiu ce interdictii are ELENA UDREA in AREST PREVENTIV. Nu-i exclus ca in afara de a spune in gind propozitia La Inalta Curte de Casatie si Justitei se judeca numai minti stralucite, de la Einstein in sus, ELENA UDREA sa n-aiba voie de la DNA sa scrie si sa vorbeasca nimic.

CITESTE SI: INCENDIAR CRISTOIU a dezvaluit legatura intre ARESTAREA ELENEI UDREA SI TRAIAN BASESCU

Precizez asta, pentru ca mi-am asumat puterea de a reda din Jurnal un fragment fara a-i fi cerut aprobarea. Pentru asta, sper ca nu va fi condamnata de conducerea Penitenciarului sa i se arate in vis, in fiecare noapte, Codruta Kovesi, alintata de amici Lulutza!

De ce  o fac?
Pentru ca aplaudacii DNA, care cuprind pe linga ofiteri acoperiti si timpiti pur si simplu, sustin pe toate drumurile ca prezenta presei la convocarea unor politicieni la Sediul DNA isi are explicatia nu in incredibila manipulare de catre DNA, ci in flerul presei românesti.

Putina lume stie ca la DNA au fost, in ultimul timp,  fara ca nici macar o stire sa fi ajuns in presa despre asta, multi lideri politici, cu deosebire din partidul caruia Imperatorul de la Cotroceni ii zice Partidul Meu.

Cum de a fost posibil asa ceva?
Ne raspunde JURNALUL ELENEI UDREA.

Va amintiti ca in seara de 1 octombrie 2014, cu o zi inainte de debutul campaniei, televiziunile de stiri au cazut in epilepsia unui Breaking News:
ELENA UDREA fusese chemata la DNA!
Toate televiziunile si toate site-urile au dat secvente cu ELENA UDREA la DNA, iar dupa, toate talk-show-urile au trancanit despre asta.

CITESTE SI: SCENARIU SOC Procesul ALINEI BICA, un ABUZ care face parte din planul noii SECURITATI 

Cum s-a ajuns la asa ceva ne explica ELENA UDREA:
De fapt am jucat cu DNA impotriva mea de la inceput. M-au chemat sa declar ca martor intr-un dosar cu GHEORGHE STEFAN, spunind ca era de maxima urgenta audierea mea. Nu s-a inchis nici pina acum. (dosarul, pina cind scrie Jurnalul ELENA UDREA, mult dupa alegeri n.n). Dar eu am fost la DNA cu toata presa asteptindu-ma acolo inainte de prima zi de campanie. (…).
L-a DNA m-au chemat intr-o miercuri pentru vineri. Le-am spus ca vin luni dimineata la ora 9, pentru ca la ora 11 urma sa merg la Ambasada SUA. Dar sa nu cheme presa. Mi-a spus  procurorul ca ei nu cheama presa, ca vine singura. Dar eu stiu ca vine doar cind afla, de cele mai ori din interior, ca vine cineva care trebuie expus public.
L-am sunat imediat pe Presedinte, pentru ca mi s-a parut evident ca se incearca compromiterea mea. ( …) Presedintele mi-a zis ca pot intra pe prin lateral, pentru a evita un scandal de presa. (..)
Am cerut prelungirea datei pina miercuri, la ora 19. Era mai sigur ca discretie. L-am sunat pe cel care raspundea de dosar, a fost amabil, a zis ca este  OK. si ca ne confirmam marti. Ne-am confirmat marti, apoi miercuri urma sa-l sun cu cinci minute inainte sa ajung. Cind am plecat spre ei (…) De pe drum am sunat sa le spun ca ma apropii. Mi s-a spus ca nu pot intra prin lateral, pentru ca n-a fost aprobata cererea de conducerea institutiei! Am intrat prin fata, pe unde era toata presa chemata. ( …) De ce presa si de ce nu am stiut dinainte ca nu pot intra prin lateral, cum fac multi altii?

CITESTE SI: MUTARE POLITICA SOC! CUM A EVITAT VICTOR PONTA TRADAREA UNPR-ului

Acolo unde am pus puncte puncte apar nume si date despre care, cind am primit Jurnalul, ELENA UDREA m-a rugat sa nu le dau publicitatii. Nu le voi da pina cind nu voi sti ca soarta ELENEI UDREA e pecetluita. Sunt convins ca ELENA UDREA nu vrea sa apara multe lucruri din Jurnal si pentru ca mai spera. Dupa opinia mea, spera zadarnic. Soarta ei a fost hotarita deja. Ca si a lui ADRIAN NASTASE pe vremuri. Mi-a povestit cineva atunci, cind ADRIAN NASTASE a fost chemat prima oara la DNA, ca procuroarea s-a ridicat brusc de pe scaun si i-a soptit la ureche, ca sa n-o auda peretii, sa nu-si faca nici o iluzie, ca se va merge pina la proces, ba chiar pina la condamnare. Nu stiu daca ELENA UDREA a beneficiat de acest avantaj. De a i se spune ca nu mai e scapare!

Am publicat acest fragment din Jurnal fara aprobarea ELENEI UDREA, pentru ca el imi confirma un Adevar despre care am scris din intuitie, fara a avea confirmarea din real:
Unii pot fi convocati la DNA fara sa stie nici un ziarist.
Altii se pomenesc cu  toate televiziunile asteptindu-i cu camerele pregatite.
Din Jurnal mai aflam un lucru interesant:
Prezenta presei cind e convocat cineva la DNA se negociaza”, a scris ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa text si foto: cristoiublog.ro