INCENDIAR Cum a scapat TRAIAN BASESCU de INCHISOARE intr-un DOSAR PENAL – DOCUMENT

Fostul presedinte TRAIAN BASESCU ar fi fost acuzat de fapte de de coruptie intr-un DOSAR PENAL intocmit in anul 2004, potrivit unui document al Ministerului Public din 5 ianuarie 2005. In respectivul dosar penal TRAIAN BASESCU era acuzat de cumpararea si vanzarea unui teren si achizitionarea unei vilei din nordul Capitalei. Faptele vizate in dosar i-ar fi putut aduce lui TRAIAN BASESCU o condamnare la 12 ani de inchisoare.

“Dosarul (…) arata foarte clar ca TRAIAN BASESCU a luat 12 miliarde de la COSTEL CASUNEANU, i-a bagat in contul fiicei sale IOANA BASESCU si nu se stie cu ce bani a platit casa din nordul Bucurestiului”, a amintit jurnalista Oana Stancu, intr-o emisiune difuzata la Antena 3.

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC: TRAIAN BASESCU a scapat nevatamat in urma unui ATENTAT CU BOMBA 

Sesizarea DNA privind bani luati de TRAIAN BASESCU de la omul de afaceri COSTEL CASUNEANU a fost insa clasata. CAMELIA SUTIMAN, care era procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, a ignorat acest dosar in mod intentionat, imediat dupa ce TRAIAN BASESCU a devenit presedinte al Romaniei, potrivit Antena 3.

In prezent, procuroarea CAMELIA SUTIMAN este sefa sectiei de la Parchetul General, unde se afla si dosarul in care GABRIELA FIREA a facut plangere impotriva lui TRAIAN BASESCU pentru santaj, dosar care intarzie sa avanseze, informeaza sursa citata.

CITESTE SI: INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat

Dosarul lui TRAIAN BASESCU intocmit in septembrie 2004 de Oficiul de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a fost solutionat rapid in favoarea fostului presedinte.

Sursa foto: romaniacurata.ro