ELENA CEAUSESCU isi filma FIUL cand facea SEX

Detalii picante au iesit la iveala dupa moartea sotilor Ceausescu. Cei de la realitatea.net dezvaluie un aspect nestiut de nimeni din interiorul familiei Ceausescu, amanunt despre care a vorbit ultimul ambasador al Americii in Romania comunista, Roger Kirk (84 de ani), in cartea “Romania versus Statele Unite: diplomatia absurdului, 1985 – 1989”.

Putini sunt cei care stiu despre obsesiile sotiei dictatorului de a supraveghea dormitoarele demnitarilor romanesti. Roger Kirk scrie in cartea sa ca Elena Ceausescu spiona si viata intima a propriului fiu, este vorba despre baiatul cel mare.

Curiozitatea acesteia depasea orice granita, ea chiar ordonand Securitatii sa plaseze camere ascunse si in apartamentul fiului sau cel mare, Valentin Ceausescu. El ar fi fost fotografiat in timp ce se afla in pat cu o iubita a sa.

Ba chiar la un moment dat, Elena a fost acuzata ca a instalat camere de filmat si pentru inaltii oficiali romani, iar apoi viziona imaginile in care acestia faceau dragoste, mai scrie in volumul diplomatului, conform sursei citate mai sus.

Toate indiscretiile Lenutei erau comise spre amuzamentul acesteia.

Roger Kirk a fost numit ambasador al Statelor Unite in Romania in vara lui 1985, in plina “Epoca de aur”. La Bucuresti, unde a stat pana in 1989, cu cateva luni inainte de Revolutie, Kirk a facut cunostinta cu intreaga elita comunista, in frunte cu Nicolae si Elena Ceausescu, carora le-a creionat un portret nu tocmai magulitor in cartea sa, scrisa cu Mircea Raceanu, in acea perioada oficial in Ministerul Roman de Externe.