INCENDIAR Motivul REAL pentru care BASESCU o APARA pe ELENA UDREA

In ultimele saptamani, fostul presedinte TRAIAN BASESCU a pornit o campanie sustinuta de aparare a fostei sale colaboratoare ELENA UDREA. Motivul, dar si itele incurcate ale acestuia, pentru care fostul sef al statului o sustine cu vehementa pe fosta conducatoare a Partidului Miscarea Populara (PMP) a fost dezvaluit de jurnalistii de la comisarul.ro.

„Precum capriorul prins in sarma ghimpata de la curtea unde venise ademenit de mirosul ispititor al unei iedute in calduri, TRAIAN BASESCU urla aproape in fiecare zi nevinovatia ELENEI UDREA. Si smecheriile la care este supusa. Si el stie de ce. Pentru ca Udrea nu punea mana pe bani. Si nici tutele de care se inconjurase precum buba dulce de coaja. Iar daca luau, luau pe cont propriu. Nu la ordinul sau cu stiinta Lenutei. Altcineva era intermediarul. Si ala n-a aparut, deocamdata, in ecuatie. S-a dat complet la fund. Numele lui este RAZVAN MURGEANU. Da, fostul consilier prezidential, fostul secretar de stat in ministerul dezvoltarii, fostul viceprimar al Capitalei. Fostul prieten al lui BERCEA MONDIAL. Si al lui MARIAN CAPATANA.

CITESTE SI: VIDEO VIRAL BASESCU SCARBIT si RUSINAT de linguseala unui lider PMP 

O singura rugaminte am avea la stimatul fost presedinte. Cand se mai intalneste cu biata avocata maltratata de DNA sa o intrebe ce relatii avea aceasta cu o anume MARILENA BOGHEANU. Si cati bani a cerut aceasta ROVANA PLUMB in numele UDREI.

Si, daca se intalneste pe strada, din intamplare, cu RAZVAN MURGEANU, sa-l intrebe de ce l-a sunat MURGEANU, in 2009, pe actualul arestat DARIUS VALCOV sa-l roage sa stea de vorba cu un om de afaceri care este prieten cu el. Ca avea si omul niste mici necazuri. Care trebuiau rezolvate. Prietenul lui RAZVAN MURGEANU se numea SANDU ANGHEL. Cunoscut sub denumirea nationala de BERCEA MONDIAL.

CITESTE SI: INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat 

Si daca, tot asa, din intamplare, se intalneste fostul presedinte cu finul sau GHEORGHE FALCA, credeti ca i-ar fi imposibil sa-l intrebe daca primarul Aradului este verisor cu MARIAN CAPATANA? Si ca din aceasta postura suna pe la diverse institutii ale statului, ca GHEORGHE FALCA, pentru a-i facilita lui Capatana intrari la sefii acestor institutii”, noteaza comisarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro