INCENDIAR PACTUL SECRET dintre LAURA KOVESI si VASILE BLAGA

ION CRISTOIU a facut, in cadrul unui editorial pentru cotidianul Evenimentul Zilei, noi dezvaluiri de proportii despre binomul SRI-DNA si despre cine sunt cei care si-au intors armele impotriva fostului presedinte Traian Basescu si ce motive ascund.

ION CRISTOIU suspecteaza si o legatura intre actiunile LAUREI CODRUTA KOVESI prin care, indirect, ii ”curata” pe toti dusmanii politici ai lui VASILE BLAGA si o declaratie facuta de copresedintele PNL marti, intr-un interviu pentru Adevarul.

In plus, ION CRISTOIU a condamnat faptul ca „divizia de Presa a Binomului SRI-DNA, ca orice institutie militarizata lipsita de fantezie, asemene unui plop care nu face mere”, ar incerca sa-i puna in carca motive „aburde”, „de exemplu, ca-l apar pe TRAIAN BASESCU deoarece ma santajeaza Elena Udrea din arest preventiv s-o fac”.

”Scriam in numarul de ieri (n.r.. luni) al Evz ca Binomul SRI- DNA vrea s-o transforme pe Elena Udrea in singura vinovata de Coruptia Guvernarii PDL pentru a-l salva pe VASILE BLAGA, cel care a colaborat cu SRI, cu DNA si cu ICCJ, la Operatiunea Taraganarea procesului Klaus Iohannis. Marti, VASILE BLAGA a raspuns la Protectia mafiota din partea Binomului cu o strasnica gudurare.

A zis el despre LAURA CODRUTA KOVESI, cea care nu numai ca-l protejeaza, dar ii si curata dusmanii: ”Este o profesionista. Este la primul mandat. Ca sa poti sa arati ce poti sa faci ai nevoie de doua mandate“.

Ce mai incolo si-ncoace! Bordel pe fata! Fara rusine!

Tu ma protejezi. Iar eu te sprijin de pe acum sa mai primesti un mandat”, este de parere ION CRISTOIU.

EDITORIALUL lui ION CRISTOIU din evz.ro:

„Sint interogat (sesizati inlocuirea lui a intreba cu a interoga, pentru a fi in ton cu tara devenita Scoala de corectie) de persoane nu doar dintre cele puse sa ma zadare, dar si dintre cele care ma simpatizeaza, asupra bunavointei cu care urmaresc si comentez prestatia publica din ultimul timp a lui Traian Basescu. Divizia de Presa a Binomului SRI-DNA, ca orice institutie militarizata lipsita de fantezie, asemene unui plop care nu face mere, se screme sa-mi atribuie motive care de care mai absurde, cum ar fi, de exemplu, ca-l apar pe TRAIAN BASESCU, deoarece ma santajeaza Elena Udrea din arest preventiv s-o fac.

Explicatia pozitiei mele fata de Traian Basescu poate fi gasita in cele doua momente cheie din mandatul de 10 ani al fostului presedinte, cind mi-am transformat condeiul in lance ridicata in apararea sa: Alegerile prezidentiale din 2009 si suspendarea din 2012. Atunci am tresarit revoltat si am sarit in apararea lui Traian Basescu, pentru ca razboiul era inegal:

CITESTE SI: INCENDIAR CINE A ORCHESTRAT EXECUTIA MEDIATICA A LUI TRAIAN BASESCU 

De o parte, un om, fie el si presedinte, de cealalta, o Coalitie politico-mediatica de o forta si o agresivitate unice in istoria postdecembrista. Asistam in ultimul timp la Razboiul angajat tot impotriva unui singur om – Traian Basescu – de o Coalitie politico-militaro-mediatica infricosatoare.

Razboiul e unic prin inegalitatea fortelor angajate de o parte si de alta. De o parte, Traian Basescu, fara puterea de presedinte, fara posibilitatea de a se apara, fara imunitate, fara armata de maidanezi care-l lingeau sub coada, de cealalta parte, partide precum PSD si PNL, televiziuni de stiri, precum Antena 3, Romania tv, Realitatea tv, site-uri cu actionari prea discreti ca sa nu fie vorba de firme paravan ale Serviciilor secrete. Acestei Coalitii politico-mediatice din 2009 si din 2012 i s-a adaugat Binomul SRI-DNA. Si daca ne gindim la stabii altor Structuri, imbogatiti peste marginile bunei cuviinte in cei zece ani de mandat, dispusi acum sa-l vinda din nou pe Iisus Christos pentru a-si pastra functiile si privilegiul de a fura mai departe, la toate institutiile Statului de forta creat si fortificat chiar de Traian Basescu, vom avea imediat proportiile de speriat ale Puterii cu care se confrunta cetateanul Traian Basescu.

In 2009 si in 2012, Traian Basescu a avut de partea sa nu numai Binomul SRI-DNA, ceea ce inseamna si Divizia Presa a Binomului, dar si asa-zisii Intelectuali ai lui Traian Basescu. Din 2005, de cind a luat in miini haturile Puterii aproape depline, Traian Basescu a beneficiat de serenadele de sub fereastra Palatului, zdranganite de dimineata pina seara de Intelectualii care asteptau – si uneori nu zadarnic – ca Zeul din apartamente sa scoata capul pe fereastra si sa le mai arunce o stipendie. Azi, cind Traian Basescu e un simplu cetatean, Homerii de timp de 10 ani tac cu tilc, cind nu declara ca le e scirba pina si de numele Traian Basescu.

Trubadurii au apucat chitarele de un capat si-i dau in cap cu ele, pe post de bulan mediatic, celui pina nu demult zeificat din timpul vietii. Intelectuali cum sint, adica animati de nevoia de a justifica pina si diareea, ei sustin ca Traian Basescu le-a devenit dusman din clipa cind a denuntat unele derapaje ale Justitiei. Sa admitem ca Apostolii Binomului SRI-DNA sint purtatorii Adevarului absolut cind vine vorba de Justitia postdecembrista.

CITESTE SI: SCENARIU SOC! CUM POATE AJUNGE PNL LA GUVERNARE si EFECTELE ACESTEI MUTARI 

Timp de 10 ani au aplaudat tot ce-a zis si facut Traian Basescu, pe motiv ca e un Ales al neamului pentru a moderniza tara. Daca timp de zece ani ai dovedit o incredere oarba in faptele si spusele unui om, e greu de crezut ca nu poti macar trage aer in piept inainte de a-i denunta spusele si faptele sale dupa ce a plecat de la Putere. Cum Dumnezeu Traian Basescu n-a gresit o clipa timp de zece ani pentru ca acum, in doar trei luni de la plecarea de la Cotroceni, nu numai ca greseste, dar mai mult produce scirba? N-ar fi normal ca spuselor si vorbelor sale sa li se dea o minima atentie din partea celor care le-au dat prea multa atentie, timp de zece ani, spuselor si vorbelor sale?

Asadar, impotriva lui Traian Basescu s-a creat noua Coalitie in genul celor din 2009 si din 2012. Fata de cele din 2009 si din 2012 diferentele sint evidente pina la stridenta:

1. Traian Basescu e un simplu cetatean. Desi toti sefii si sefuletii din Structuri au fost promovati de el in functii, lasitatea, ura, slugarnicia fata de noul Stapin, nu in ultimul rind boala de a se imbogati mai departe linistiti, fac ca Traian Basescu sa fie singur in acest razboi.

2. De data asta el nu mai are de partea sa nici un partid (PDL ii e dusman de moarte, PMP pluteste in deriva, si el infectat de ofiteri acoperiti, care dau mai nou interviuri presei paravan a Binomului SRI-DNA), si, lucru mult mai grav, nici un lider politic dispus sa-l apere pina-n pinzele albe, in genul Elenei Udrea.

3. In 2009 si 2012, Binomul SRI-DNA a fost de partea sa. Acum, Binomul nu numai ca e de partea dusmanilor, dar, intr-un gest menit a dovedi gretosenia tochiturii romanesti, Binomul e conducatorul Coalitiei din care face parte Victor Ponta si Dan Voiculescu.

4. Sub pretextul cusut cu ata alba ca Traian Basescu a intinat nobilele idealuri ale Luptei impotriva coruptiei, Intelectualii lui Basescu l-au parasit sau chiar i-au devenit adversari devenind si ei aliati ai Antenei 3 si ai Romaniei tv.

Intr-un film american despre o Unitate speciala creata de nemti pentru a lupta cu mijloace neortodoxe impotriva teroristilor, e luat in vizor un emigrant ilegal din Rusia, un musulman, pe baza informatiilor trimise de Serviciile secrete rusesti. Acestui tinar nevinovat, suspectat de terorism si prin asta victima sigura a mijloacelor anticonstitutionale ale Unitatii ii ia apararea o tinara avocata, membra a unei ONG de aparare a celor suspectati pe nedrept de terorism si gata sa fie victimele asa-zisei lupte impotriva terorismului. Luata la intrebari de sefii Unitatii secrete, tinara isi justifica actiunile in favoarea celor suspectati de terorism prin argumentul, formidabil ca cineva trebuie sa-i apere si pe acestia, simple gize in fata senilelor de blindate ale Statului de forta.

CITESTE SI: IPOTEZA SOC VASILE BLAGA are 9 DENUNTURI la DNA

Impotriva lui Traian Basescu s-a napustit Coalitie politico-militara-mediatica Stirpiti-l pe Basescu!

E de datoria mea sa-l apar. N.B. Scriam in numarul de ieri al Evz ca Binomul SRI- DNA vrea s-o transforme pe Elena Udrea in singura vinovata de Coruptia Guvernarii PDL pentru a-l salva pe VASILE BLAGA, cel care a colaborat cu SRI, cu DNA si cu ICCJ, la Operatiunea Taraganarea procesului Klaus Iohannis. Marti, VASILE BLAGA a raspuns la Protectia mafiota din partea Binomului cu o strasnica gudurare.

A zis el despre LAURA CODRUTA KOVESI, cea care nu numai ca-l protejeaza, dar ii si curata dusmanii: ”Este o profesionista. Este la primul mandat. Ca sa poti sa arati ce poti sa faci ai nevoie de doua mandate“.

Ce mai incolo si-ncoace! Bordel pe fata! Fara rusine!

Tu ma protejezi. Iar eu te sprijin de pe acum sa mai primesti un mandat”, a scris ION CRISTOIU in editorialul pentru evz.ro.

CITESTE SI: INCENDIAR ION CRISTOIU avertizeaza un LIDER LIBERAL: Ai un sertar plin cu dosare! 

Sursa foto: realitatea.net