BOMBA PONTA, GHITA si IORDANESCU vor marca STEAUA

O noua INFORMATIE INCENDIARA legata de scandalul dintre MINISTERUL APARARII si FC STEAUA pe marginea MARCII STEAUA a iesit la iveala.

Ceea ce se vorbea doar pe la colturi si cu jumatate de gura incepe sa devina realitate. Toata lupta dusa de MINISTERUL APARARII, dupa ce  VICTOR PONTA l-a pus pe MIRCEA DUSA in fruntea institutiei, pentru preluarea MARCII STEAUA, are acum o infatisare cu subiect si predicat, informeaza comisarul.ro.

Astfel, trio-ul format din VICTOR PONTA, SEBASTIAN GHITA si GABRIEL OPREA isi va face echipa de fotbal si are nevoie de o MARCA de RENUME. Cu generalul ANGHEL IORDANESCU in rol de manager si cu juniorul EDWARD IORDANESCU pe post de antrenor. Care, nu intamplator, antreneaza acum echipa de casa a PSD Gorj, PANDURII TARGU JIU. In plus tocmai s-a aflat ca  s-a depus o oferta substantiala, de catre o firma de avocatura din Ploiesti, pentru achizitionarea marcii. (VEZI AICI DETALII).

CITESTE SI: LOVITURA de TEATRU: COMPANIA COTNARI vrea sa cumpere MARCA STEAUA

Probabil ca va aduceti aminte ca SEBASTIAN GHITA si-a anuntat, de vreo doua luni, retragerea sprijinului financiar de la echipa de baschet ASESOFT Ploiesti. Si asta tocmai pentru a putea sa investeasca cum se cuvine in noul proiect!

In continuare va prezentam, pas cu pas, planul celor trei de preluare a marcii STEAUA si de infiintare a unei noi ECHIPE de FOTBAL:

Pasul 1/Alegerea lui Gino Iorgulescu la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal

Pasul 2/Castigarea MARCII STEAUA de catre Ministerul Apararii Nationale

Pasul 3/Achizitionarea MARCII STEAUA

Pasul 4/Inscrierea echipei direct in Liga Secunda.

Sursa foto: sport.ro