INCENDIAR POZITII DE SEX ORAL IN “69” CARE MERITA INCERCATE

Cand vine vorba de sexul oral, partenerii se satisfac pe rand si mai rar se gandesc inca de la inceput sa incerce prea bine cunoscuta pozitie 69. Nu este deloc plictisitoare si in niciun caz complicata, dar cu siguranta merita sa-i dai un “twist” vietii tale sexuale si s-o incerci. Citeste mai departe si cum poti varia pozitiile de sex oral:

69 clasic

Partenerul tau sta intins pe spate, iar tu deasupra lui, cu capul inspre picioare. Este una dintre cele mai bune pozitii pentru sex oral pentru ca ambii parteneri pot fi satisfacuti in acelasi timp.

CITESTE SI: SFATURI DE SEX DIN INTREAGA LUME. VEZI CARE SUNT CELE MAI HAIOASE

69 inversat
De obicei este mai comod ca persoana mai mica de inaltime – adica femeia de cele mai multe ori – sa stea deasupra. insa puteti sta si invers: partenerul deasupra, iar tu dedesubt. Tu te misti mai putin si stai mai confortabil, pe spate. Aceasta pozitie se numeste 69 inversat.

69 aplecat
Daca simti ca poti sta vreme de cateva minute cu capul in jos, atunci nu te opreste nimic sa incerci aceasta pozitie. El trebuie sa stea in fund, cu picioarele larg desfacute, iar tu aplecata in fata lui, cu posteriorul spre el. Trebuie sa te apleci destul de mult cat sa ajungi sa ii faci sex oral. Ca sa stai mai comod, iti poti flexa usor genunchii.

69 cu capul in jos
Daca aveti pofta sa va aventurati intr-o pozitie ceva mai periculoasa, o puteti incerca pe aceasta – insa numai daca el are destula forta ca sa te tina in bratie si daca tu poti sta atarnata cu capul in jos. El se aseaza in fund pe marginea patului, iar tu vii din spatele lui, iti asezi capul pe picioarele lui si le infasori pe ale tale in jurul gatului sau. El trebuie sa iti sustina greutatea, in timp ce iti face sex oral. Pentru mai mult echilibru, te poti tine cu mainile de marginea patului. Iar daca vreti ceva mai extrem, incercati aceeasi pozitie, insa el sta in picioare de data aceasta.

CITESTE SI: 4 MITURI DESPRE ORGANUL GENITAL MASCULIN

Podul 69
Aceasta este una dintre cele mai complicate variatii ale pozitiei 69, insa daca o reusiti, puteti fi mandri. Nu se numeste podul degeaba, ci chiar seamana cu “podul” – cel pe care il faceai la orele de sport la scoala – insa este o varianta porno. in timp ce barbatul sta intins pe spate, tu faci podul deasupra lui astfel: picioarele desfacute deasupra capului sau, stai in genunchi, si te lasi pe spate pana ajungi la penisul sau. Totodata, si el trebuie sa fie destul de bine dotat ca sa puteti pune in aplicare aceasta pozitie.

Sursa www.unica.ro