INCENDIAR TRAIAN BASESCU va fi citat in DOSARUL GALA BUTE

Avocatul ELENEI UDREA, MARIUS STRIBLEA, a sustinut ca, in viitorul imediat apropiat, s-ar putea sa-l vedem pe fostul presedinte TRAIAN BASESCU ca martor in  DOSARUL GALA BUTE.

Aceasta solicitare ar fi intemeiata pe faptul ca TRAIAN BASESCU, in calitate de presedinte, a prezidat sedinta de Guvern in care s-a aprobat organizarea GALEI BUTE, a declarat MARIUS STRIBLEA la postul Romania TV.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: UDREA se va bate sa-si sustina NEVINOVATIA. Eu nu o voi ABANDONA

“Joi, la contestatia pe care o vom avea, vom demonstra ca nu mai exista niciun motiv legal ca ELENA UDREA sa ramana in AREST PREVENTIV. Acuzatiile initiale nu s-au confirmat in cele peste 30 de zile de arest, dimpotriva, aceste acuzatii au inceput sa se risipeasca, inclusiv pe baza celebrelor confruntari”, a declarat MARIUS STRIBLEA.

CITESTE SI: INCENDIAR: GRESEALA SAU INTENTIE? UDREA l-a dat in gat pe TRAIAN BASESCU – document 

La randul ei, RUXANDRA DRAGOMIR, cea mai buna prietena a ELENEI UDREA a dat de inteles ca fostul ministru si TRAIAN BASESCU ar fi putut sa ia legatura de cand ELENA UDREA a ajuns in ARESTUL PREVENTIV. “Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm! Asta va va spune ELENA UDREA, daca va dori”, a spus RUXANDRA DRAGOMIR pentru acelasi post de televiziune amintit.

CITESTE SI: INCENDIAR PAPAHAGI ii face praf pe UDREA si BASESCU: Mireasa in DESCOMPUNERE! CADAVRU galvanizat 

La randul sau, TRAIAN BASESCU a precizat, intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv ca, daca va fi chemat ca martor in Dosarul GALA BUTE, va depune marturie “in favoarea guvernului”, deoarece si el si-a dorit ca fostul campion mondial sa boxeze in tara in care s-a nascut.

Sursa foto: adevarul.ro