Incendii in Bucuresti, o persoana a murit, alte doua au fost ranite

Doua incendii devastatoare s-au produs in Bucuresti, in urma carora o persoana a murit si alte doua au fost ranite. Primul incendiu s-a produs in cartierul Rahova, o casa fiind transformata in scrum in doar cateva minute.

Un barbat de 52 de ani a murit si alte 2 femei au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce casa le-a fost mistuita de flacari. O ora mai tarziu, acoperisul unei case din zona Dorobanti a fost cuprins de flacari, potrivit televiziunilor de stiri.

“In incendiu a fost surprinsa victima, varsta aproximativ 50 ani care prezenta arsuri la membrele superioare, inferioare, fata, suprafata aproximativa 40%, arsuri grad doi si trei. Au mai fost alte doua victime, sex feminin, o doamna de 60 ani cu un atac de panica si o alta doamna de 70 de ani, expunere la fum”, potrivit medicului SMURD Bucuresti, Gigi Dragomir, citat de B1.

Cel de-al doilea incendiu s-a produs pe o strada din Sectorul 1. Speriati ca focul ar putea sa se extinda si la locuintele lor, oamenii au chemat pompierii. Proprietarii abia daca au mai apucat sa salveze cateva tablouri de valoare. Interventia pompierilor a fost ingreunata din cauza lipsei hidrantilor in zona.