DEVASTATOR! Cine sunt cele trei fete care au murit in incendiul de la restaurantul Beirut. FOTO

INCENDIUL DE LA RESTAURANTUL BEIRUT DIN CONSTANTA A UCIS TREI TINERE, IAR ALTE PATRU PERSOANE AU FOST RANITE, UNA IN STARE GRAVA. IN INCENDIUL IZBUCNIT SAMBATA SEARA, RESTAURANTUL CU SPECIFIC LIBANEZ DE PE BULEVARDUL TOMIS S-A FACUT SCRUM, IAR FLACARILE S-AU EXTINS SI LA LEGENDARY PUB, CARE FUNCTIONEAZA IN ACEEASI CLADIRE, DAR LA ETAJ. 

Pompierii militari de la Detasamentul din Constanta al ISU Dobrogea au intervenit cu noua autospeciale pentru a potoli flacarile. Interiorul restaurantului Beirut s-a facut scrum. Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, focul fiind stins de pompieri dupa mai bine de cinci ore. 

Una dintre fetele moarte in incendiul de la restaurantul Beirut si-a presimtit sfarsitul. FOTO

Trupurile celor trei tinere au fost gasite carbonizate intr-un vestiar al restaurantului. Pana in prezent nu se stie ce a declansat incendiul, care se pare ca ar fi pornit in partea din spate a restaurantului. Focul a distrus complet restaurantul si a provocat avarii mari cazinoului si pub-ului aflat la etaj. VEDETI MAI JOS CINE SUNT CELE TREI FETE MOARTE IN INCENDIU.

O tanara ranita a fost adusa la Spitalul de Arsi din Capitala si se afla in stare critica. Fata este intubata la Spitalul de Arsi, avand arsuri si la nivelul cailor respiratorii, situatie care ii scade sansele de supravietuire.

Citeste si: Exista viata dupa moarte? Afla aici incredibila poveste a celui care a vazut moartea

“Pacienta, in varsta de 19 ani, nu prezinta probleme din cauza arsurilor de pe suprafata corupului, insa intoxicatia cu fum si arsurile de la nivelul cailor respiratorii pot duce la complicatii”, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, medicul Adrian Stanculea.

O alta persoana ranita in incendiul de la reastaurantul Beirut se afla internata la Spitalul Judetean Constanta, iar celelalte doua persoane, intoxicate cu fum, au primit ingrijiri medicale, apoi au fost lasate sa plece acasa.

Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Constanta, un barbat, aflat in stare mai grava, este internat in sectia de terapie intensiva, in timp ce o femeie si un pompier de la ISU Dobrogea, ambii intoxicati cu fum, au primit ingrijiri medicale in spital, apoi au fost lasati sa plece acasa.

Focul a izbucnit la restaurantul Beirut din centrul Constantei, in jurul orei 22.40, flacarile extinzandu-se cu rapiditate in toata cladirea in care se aflau cateva zeci de persoane. in imobilul respectiv mai functiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub in care se defasura un concert rock.

CINE SUNT FETELE MOARTE IN INCENDIUL DE LA RESTAURANTUL BEIRUT

Una dintre cele trei tinere care au murit in incendiul de la restaurantul Beirut este Mihaela Tuca (23 ani), care avea numele de scena Micky Bellydance. Pe pagina ei de Facebook au inceput sa apara mesaje de condoleante dupa ora 2.00 a zilei de duminica.

Cea de-a doua este Nicoleta Vasiliteanu, supranumita Nicole Beleuzza, care a fost recunoscuta dupa bijuteriile purtate.

A treia se numeste Nicoleta Ioana Cengher, o tanara solista talentata, care canta la restaurant. Ultima postare a interpretei de pe contul ei de Facebook, facuta cu doar cateva ore inainte de dezastru, este premonitorie.