INCENDIU de PROPORTII in Capitala: Un club de fite, in pericol sa arda din temelii

INCENDIU de PROPORTII. O cladire cu doua etaje, aflata in care se aflau materiale de constructie dar si mobilier, de langa clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost cuprinsa de flacari, marti dimineata, pompierii incercand de aproape doua ore sa stinga focul, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Focul a cuprins atat parterul, cat si cele doua etaje ale cladirii, fiind afectata o suprafata de aproximativ 4.000 de metri patrati, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

Citeste si: Dosarul incendiului de la restaurantul Beirut din Constanta, preluat de Parchetul General

Acesta a mai spus ca inauntru se afla mai multe materiale combustibile care ard si exista pericolul extinderii incendiului la clubul Bamboo. Mobilierul stocat in cladire apartinea tot proprietarilor clubului amintit si trebuia sa ajunga, in vara, la clubul similar din Constanta. O prima estimare indica o paguba de cateva sute de mii de euro.

Pompierii intervin, din jurul orei 4.30, cu douazeci de autospeciale de stingere si doua autoscari, venind la fata locului si cu o ambulanta SMURD si o masina de descarcerare. La ora redactarii acestei stiri, incendiul continua sa faca ravagii.

In cladire nu era nimeni, paznicul aflandu-se intr-o baraca din apropierea acesteia.

Sursa foto: adevarul.ro